Close

WELLIS : Η ευεξία ενός spa στο σπίτι σας

Η πολυτέλεια της ευεξίας και χαλάρωσης που μπορεί να προσφέρει ένα spa είναι συνδεδεμένο κατά κύριο λόγο με εξειδικευμένους επαγγελματικούς χώρους που προσφέρουν αυτού του είδους τις υπηρεσίες ή με ξενοδοχεία υψηλών κατηγοριών. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια τα home spa έχουν φέρει την δυνατότητα απόλαυσης της πολύτιμη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας ενός spa στο σπίτι. Η WELLIS είναι μια από τις πλέον γνωστές διεθνώς εταιρείες στο χώρο, με υψηλής ποιότητας προϊόντα για το μπάνιο και κυρίως λύσεις για όσους θέλουν να φέρουν spa, σάουνες, υδρομασάζ, καμπίνες ατμόλουτρων κ.λπ. τόσο εντός του σπιτιού τους όσο και σε εξωτερικούς χώρους όπως ή βεράντα, ο κήπος κλπ.
Το bathroomplus έχει επιλέξει την συνεργασία με την Wellis και την ένταξη των προϊόντων της στην συλλογή του όχι μόνο για την ποιότητα κατασκευής τους και την αξιοπιστία τους αλλά για την τεχνολογία που ενσωματώνουν και την σφαιρική προσέλκυση της εμπειρίας των χρηστών. Ο ήχος, το νερό, τα χρώματα και τα αρώματα αξιοποιούνται στο να δημιουργήσουν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων.

Myline Spa


Σε αυτή την αναφορά θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στην σειρά spa της Wellis και ειδικότερα στη σειρά Myline Spa. Η Myline Spa περιλαμβάνει 11 μοντέλα υδρομασάζ (τζακούζι) διαφορετικού μεγέθους και σχήματος για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Πέρα από τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να φιλοξενήσουν και το αριθμό των jets (έξοδοι νερού υπό πίεση), τα μοντέλα διαφοροποιούνται και βάση επιπλέον δυνατοτήτων όπως το σύστημα ήχου, φωτισμού και αρωμάτων.
Μερικά από τα μοντέλα της σειράς Myline Spa:

Sun P & P


Το μοντέλο αυτό είναι το απλούστερο της σειράς. Αυτό το υδρομασάζ είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε να περιλαμβάνει ένα κάθισμα και δύο θέσεις ξαπλώστρες, αλλά, ταυτόχρονα, είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σχεδόν οπουδήποτε – σε μια σκιερή βεράντα ή σε ένα ευρύχωρο μπάνιο. Λόγω του ύψους των 70 cm, το μοντέλο αυτό περνάει από μια κανονική μπροστινή πόρτα. Το σύστημα Plug & Play του εξασφαλίζει εύκολη σύνδεση και άμεση λειτουργία.

Sun Family P & P


Εάν έχετε περιορισμένο χώρο, αλλά επιμένετε στα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει ένα τζακούζι 5 ατόμων, επιλέξτε το μοντέλο Sun Family. Αυτό το μοντέλο χαρακτηρίζεται σχεδιαστικά από ευθείες γραμμές. Διαθέτει 2 ξαπλώστρες και 3 καθίσματα. Η πίεση του υδρομασάζ προσφέρει μια έντονη εμπειρία. Παρά την χωρητικότητά του απαιτεί μικρό χώρο εγκατάστασης.

Titan P & P


Το κύριο χαρακτηριστικό του μοντέλου υδρομασάζ Titan είναι η εξαιρετική άνεση, που εξασφαλίζουν τα εργονομικά καθίσματα και τα ιδιαίτερα ευρύχωρα προσκέφαλα. Διαθέτει μία ξαπλώστρα και 2 καθίσματα. Οι 31 προσεκτικά τοποθετημένοι εκτοξευτές νερού/ υδρομασάζ, ο ενσωματωμένος στο πλευρικό τοίχωμα της μπανιέρας καταρράκτης και το σύστημα ήχου MyMusic ™ 2.0 ενισχύουν την εμπειρία της χρήσης του.

Holiday Let Spa


Είναι το νεότερο μοντέλο της σειρά και προορίζεται κατά βάση για επαγγελματική χρήση. Μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και 6 άτομα σε μία ξαπλώστρα και 5 καθίσματα. Είναι σχεδιασμένο ώστε η λειτουργία του να είναι απλή και εύκολη με τους 2 πίνακες ελέγχου ενός πλήκτρου για τις λειτουργίες μασάζ και το φωτισμό LED. Ο προγραμματισμός της ροής νερού, ο έλεγχος της θερμοκρασίας και η συντήρηση μέσω WiFi εξασφαλίζουν ένα επίπεδο άνεσης για τον χρήστη που είναι υψηλότερο από ποτέ. Το Holiday Let Spa είναι το κατάλληλο μοντέλο spa, για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και μοτέλ !!

 

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες σας, να σας ενημερώσουν σχετικά με τις διαθέσιμες λύσεις μέσω μια ευρείας γκάμας προϊόντων και να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις προδιαγραφές σας, είτε πρόκειται για ιδιωτική χρήση είτε για επαγγελματική (ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενες βίλες και δωμάτια, studios κ.α.). Οι επαγγελματίες αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές, διακοσμητές μπορούν να απευθυνθούν στο ειδικό τμήμα για επαγγελματίες. Το bathroomplus διαθέτει τεράστια και μακροχρόνια εμπειρία σε μεγάλα και μικρότερα έργα που αφορούν στο μπάνιο. ΕΔΩ μπορείτε να δείτε ένα ενδεικτικό κατάλογο των έργων και ΕΔΩ τα στοιχεία επικοινωνίας μας και το πως να μας επισκεφτείτε.