Close

STERN: Λιτός σχεδιασμός, εξελιγμένη τεχνολογία στο μπάνιο

Η Stern Engineering συμπληρώνει φέτος τα 30 χρόνια παρουσίας της στο χώρο των εργοστασίων παραγωγής και σχεδιασμού προϊόντων για το μπάνιο. Πρωτοπόρος στο σχεδιασμό προϊόντων για τον χώρο του μπάνιου που φροντίζουν για την εξοικονόμηση νερού με προηγμένη υπέρυθρη τεχνολογία, έχει θέσει ως προτεραιότητα να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που προστατεύουν τον πιο πολύτιμο πόρο … το νερό.

Στο Bathroomplus επιλέξαμε να εντάξουμε στην συλλογή των προϊόντων μας για το μπάνιο την Stern Engineering για την αξιοπιστία και την ποιότητά της αλλά και τα υψηλά επίπεδα της τεχνολογίας που ενσωματώνει στα προϊόντα της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stern Engineering έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες και ότι τα προϊόντα της κατασκευάζονται εξ΄ολοκλήρου από την ίδια στα εργοστάσια της.

Η ποικιλία των προϊόντων της περιλαμβάνει ηλεκτρονικές βρύσες τοίχου και οριζόντιου επιπέδου, διανομείς σαπουνιού που λειτουργούν χωρίς αφή, ηλεκτρονικές βαλβίδες εξαέρωσης για ουρητήρια και τουαλέτες, ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου ντους, πάνελ ντους και κεφαλές ντους ανθεκτικές σε βανδαλισμούς. Η Stern παράγει επίσης μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων, όπως αισθητήρες υπερύθρων, πιεζοηλεκτρικούς διακόπτες και σωληνοειδείς βαλβίδες. Για την πιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων της έχει υιοθετήσει το ISO 9001.

Η Stern διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο χώρο της, προσφέροντας αξιόπιστα και φιλικά προς το περιβάλλον ηλεκτρονικά προϊόντα, τα οποία έχουν ήδη καταστεί εμπορικά πρότυπα, τόσο για χρήση σε δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους μπάνιου όσο και σε οικιακούς χρήστες.
Όλα τα προϊόντα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και λειτουργούν με αισθητήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας ή πιεζοηλεκτρικούς διακόπτες.
Από τα κυριολεκτικά εκατοντάδες προϊόντα της εταιρείας θα παρουσιάσουμε κάποια στοιχεία για την χαρακτηριστική λιτή σειρά ELITE.

Βρύσες μπάνιου: Σειρά ELITE

Η σειρά περιλαμβάνει 14 μοντέλα από ηλεκτρονικές βρύσες που λειτουργούν ανέπαφα. Αυτό το χαρακτηριστικό εξασφαλίζει σημαντικότατα πλεονεκτήματα από πλευράς υγιεινής ιδιαίτερα όταν η χρήση τους αφορά σε μεγάλης κυκλοφορίας χώρους όπως κοινόχρηστα μπάνια / WC σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κ.λπ.
Ενδεικτικά από την σειρά θα παρουσιάσουμε 3 μοντέλα.

ELITE 1000 B

Το μοντέλο αυτό, όπως και τα άλλα της σειράς, είναι μια ηλεκτρονική βρύση για εγκατάσταση σε οριζόντιες επιφάνειες όπως πάγκους νιπτήρες κ.λπ. Από πλευράς σχεδιασμού συνδυάζει ένα κομψό μινιμαλιστικό σχεδιασμό με αντι- βανδαλιστικά χαρακτηριστικά.
Λειτουργεί χωρίς ανάγκη επαφής για την έναρξη και παύση της ροής του νερού αφού μπορεί να ενεργοποιηθεί από αισθητήρα υπέρυθρων. Για επιλογή ζεστού και κρύου νερού περιλαμβάνει έναν μείκτη για ρύθμιση θερμοκρασίας νερού και φίλτρα. Διαθέτει επιχρωμιωμένο σώμα καθώς και άλλα φινιρίσματα. Περιλαμβάνει ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Επίσης υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης λειτουργιών από τηλεχειριστήριο
Άλλα χαρακτηριστικά είναι η εύκολη εγκατάσταση, η αντοχή στο χρόνο, η συμβολή στην διατήρηση της καθαριότητας στα αποχωρητήρια και η εξοικονόμηση νερού.

ELITE LB


Το μοντέλο αυτό χαρακτηρίζεται για το κοντό σώμα της βρύσης και το μακρύ οριζόντιο σωλήνα. Είναι και αυτό μια ηλεκτρονική βρύση που τοποθετείται σε οριζόντιες επιφάνειες και για την λειτουργία της δεν απαιτείται επαφή με τον χρήστη αφού ενεργοποιείται από αισθητήρα υπέρυθρων. Υπάρχει δυνατότητα για κρύο ή μίξη ζεστού και κρύου νερού. Περιλαμβάνονται φίλτρα. Το σώμα της βρύσης στο βασικό μοντέλο είναι επιχρωμιωμένο, αλλά είναι διαθέσιμα και άλλα φινιρίσματα. Η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα βρίσκεται πάνω από την οριζόντια επιφάνεια εγκατάστασης, μέσα στο προϊόν, για πρόσθετη προστασία. Ρυθμιζόμενη από το τηλεχειριστήριο.
Συνδυάζει τον κομψό μινιμαλιστικό σχεδιασμό με αντι-βανδάλιστικα χαρακτηριστικά, την εύκολη εγκατάσταση με την μεγάλη αντοχή ακόμη και στις πιο σκληρές συνθήκες χρήσης.

ELITE 1000 PLUS Β


Εδώ έχουμε ένα μοντέλο που συνδυάζει το ψηλό σώμα με το μεγάλο μέγεθος οριζόντιου σωλήνα. Συνήθως προορίζεται για εγκατάσταση σε νιπτήρες. Φυσικά και εδώ έχουμε τα χαρακτηριστικά μιας ηλεκτρονικής βρύσης η οποία δεν απαιτεί την επαφή με το χρήστη για να λειτουργήσει, αφού η ενεργοποίηση της γίνεται από αισθητήρα υπέρυθρων. Η βρύση ενεργοποιείται αυτόματα όταν οι χρήστες τοποθετούν τα χέρια τους εντός του εύρους αισθητήρων και σταματά όταν οι χρήστες απομακρύνουν τα χέρια τους. Για ζεστό και κρύο νερό περιλαμβάνει ένα μίξερ για ρύθμιση θερμοκρασίας. Επίσης περιλαμβάνονται φίλτρα. Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς το βασικό χρώμα της είναι το επιχρωμιωμένο αλλά είναι διαθέσιμα και άλλα φινιρίσματα. Περιλαμβάνει ένδειξη χαμηλής μπαταρίας. Η εγκατάσταση της βρύσης είναι απλή. Έχει την δυνατότητα ρύθμισης από το τηλεχειριστήριο των λειτουργιών της: εύρος αισθητήρα, χρόνος ασφαλείας, καθυστέρηση, ενεργοποίηση-απενεργοποίηση και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Φυσικά και σε αυτό το μοντέλο έχουμε έναν κομψό μινιμαλιστικό σχεδιασμό με αντι-βανδαλιστικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά, άλλα μοντέλα ή οτιδήποτε άλλο, μπορείτε να βρείτε είτε αν επισκεφτείτε το νέο μας showroom είτε τηλεφωνικά. Οι έμπειροι συνεργάτες του bathroomplus είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.