Close

Ο πολύχρωμος καλοκαιρινός κόσμος του Scarabeo

Ο ανάλαφρος σχεδιασμός, τα λαμπερά φωτεινά χρώματα, τα λεπτεπίλεπτα σχέδια και το πρωτότυπο σχέδιο του “κουβά” καθιστά την σειρά ειδών υγιεινής και ποιο συγκεκριμένα τους νιπτήρες μπάνιου Bucket,  μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του εργοστασίου Scarabeo. H συγκεκριμένη σειρά νιπτήρων μπάνιου του scarabeo, που το bathroomplus έχει επιλέξει και παρουσιάζει στη συλλογή του, αποπνέει μια έντονα καλόγουστη και δροσερή καλοκαιρινή αίσθηση, αλλάζοντας τη συνολική εικόνα του μπάνιου. Σίγουρα είναι “κομμάτια” που δε θα περάσουν απαρατήρητα στο μπάνιο του σπιτιού ή σε δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους.

scarabeo_Bucket_3

Βραβείο Design Plus

 

Ο απλός αλλά πρωτοποριακός σχεδιασμός έφερε ως αποτέλεσμα την πρώτη διεθνή αναγνώριση (πριν 3-4 χρόνια) μέσω του διεθνούς βραβείου Design Plus. Αυτό το βραβείο απονέμεται από το γερμανικό συμβούλιο design και το γερμανικό εμπορικό επιμελητήριο.

Το βραβείο απονέμεται σε προϊόντα με πρωτοποριακό σχεδιασμό, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά υλικά και αντιπροσωπεύοντας την αριστεία στο δικό τους τομέα. Μια διεθνής κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες σχεδιασμού και οικολογίας, απονέμει το βραβείο Design Plus στo νιπτήρα του Bucket, κρίνοντάς τον ως τον καλύτερο για την κατηγορία του.

Ο νιπτήρας, είτε κρεμιέται στον τοίχο είτε είναι επικαθήμενος, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μια απλή ιδέα (αυτή του μεταλλικού “κουβά”), έχει ένα μοναδικό σχέδιο που το διακρίνει από τους άλλους: η χαλύβδινη χειρολαβή του και όλα τα διαθέσιμα διακοσμητικά δημιουργούν ένα αυθεντικό αντικείμενο τέχνης. Ας σημειωθεί ότι η σειρά διαθέτει μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, πολλά από τα οποία μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο.

scarabeo-bucket-5

Η εταιρεία Scarabeo

Οι κομψοί, λειτουργικοί νιπτήρες του Scarabeo, σε πολλά διαφορετικά μοντέλα, έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στη σχεδιαστική ιστορία του μπάνιου από το 1974.

Η δέσμευση και η σοβαρότητα που έδειξε η εταιρία, μαζί με την ποιότητα των προϊόντων της, επέτρεψαν να αποκτήσει “όνομα” σε εγχώριες και ξένες αγορές και να καθιερώσει επιτυχημένες συμφωνίες συνεργασίας με τους κορυφαίους κατασκευαστές ειδών υγιεινής στον κόσμο.

Εκτός από τα ανωτέρω, άλλα δυνατά σημεία που χαρακτηρίζουν την επιχείρηση είναι η δαπανηρή ανάπτυξη νέων ιδεών και η ικανότητά της να εξελίσσεται σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Η Scarabeo είναι ήδη προμηθευτής ειδών υγιεινής, νιπτήρων και εξαρτημάτων υγιεινής για τα μπάνια των πολυτελών κτιρίων όπως το The Palm και το The Loft στο Ντουμπάι, το Crown Casino Hotel στη Μελβούρνη, και πολλών ακόμα.

scarabeo_wash_basins2

Η φιλοσοφία του Scarabeo

Η φιλοσοφία του Scarabeo είναι να καταστήσει το νιπτήρα το επίκεντρο του λουτρού και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρει νέες σειρές και μοντέλα για μια όλο και πιο απαιτητική αγορά και να επικεντρωθεί περισσότερο στην ποιότητα και τη μοναδικότητα των προϊόντων παρά σε μεγάλες ποσότητες. Με άλλα λόγια ποιότητα υλικών, μεράκι και πρωτοτυπία στο σχεδιασμό και όχι τυπικά και απρόσωπα μεγάλης παραγωγής και χαμηλής τιμής για μαζική πώληση. Για όλα αυτά το bathroomplus επέλεξε και φιλοξενεί στη συλλογή του  και σας προτείνει προϊόντα του εργοστασίου, γενικότερα, και τη σειρά Bucket ειδικότερα.

 

scarabeo-bucket-7