Close

Μεγεθυντικοί καθρέπτες: Εργαλείο ομορφιάς στο μπάνιο

Μεγεθύνουν αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες του προσώπου και επιτρέποντας να πετύχει η γυναίκα ή ο άνδρας χρήστης το τελικό αποτέλεσμα που επιδιώκει. Αναφερόμαστε στους μεγεθυντικούς καθρέπτες στο μπάνιο.
Ένα εργαλείο σε κάθε μπάνιο για την προσωπική περιποίηση. Οι μεγεθυντικοί καθρέπτες τείνουν να γίνουν απαραίτητο αξεσουάρ στο μπάνιο. Στο χώρο που είναι αφιερωμένος, περισσότερο από κάθε άλλο, στην προσωπική περιποίηση. Η χρήση τους απευθύνεται τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό φύλλο. Σε κάθε περίπτωση, που χρειαζόμαστε να έχουμε μια λεπτομερή εικόνα του προσώπου μας, αποτελούν πολύτιμο και αναντικατάστατο εργαλείο.

Μερικά μοντέλα μεγεθυντικών καθρεπτών μπάνιου, εκτός από το να μεγεθύνουν τα σημεία του προσώπου που αντανακλούν την εικόνα τους, βοηθούν ακόμα περισσότερο τον/την χρήστη στις λεπτές εργασίες του μακιγιάζ ή άλλης περιποίησης, φωτίζοντας τα σημεία αυτά με επιπλέον φωτισμό. Η διαδικασία του μακιγιάζ δεν είναι ούτε απλή ούτε εύκολη και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά κάθε γυναίκα. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για επίσημο νυκτερινό μακιγιάζ, όπου οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, οι λεπτομέρειες στις γραμμές συχνά είναι αυτές που κάνουν την διαφορά. Το ίδιο και όταν θέλουμε να καλύψουμε κάποιες ατέλειες του προσώπου ή να αλλάξουμε σημαντικά κάποια χαρακτηριστικά του. Εκεί απαιτούνται, εκτός από εμπειρία και γνώση, λεπτές και ακριβείς κινήσεις. Εδώ έρχεται ο μεγεθυντικός καθρέπτης να συνεισφέρει, φωτίζοντας και μεγεθύνοντας το «πεδίο δράσης». Όποιες το έχουν δοκιμάσει δεν μπορούν να κάνουν εύκολα χωρίς τις ευνοϊκές συνθήκες που προσφέρει.


Η αυξανόμενη σημασία που δείχνουν οι επισκέπτες των ξενοδοχείων για τον χώρο του μπάνιου και τις «ευκολίες» που παρέχει καθιστούν σταδιακά τους μεγεθυντικούς καθρέπτες ένα από τα απαραίτητα στοιχεία του εξοπλισμού τους. Ο σύγχρονος ταξιδιώτης (και φυσικά ακόμα περισσότερο η σύγχρονη γυναίκα ταξιδιώτης) θεωρεί σχεδόν δεδομένη την ύπαρξη ενός μεγεθυντικού καθρέπτη στο μπάνιο του ξενοδοχείου, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ξενοδοχεία ή καταλύματα πόλης και υψηλών κατηγοριών. Όσο για την οικιακή χρήση τους … αν δεν την γνωρίζετε ήδη, ρωτήστε μια γυναίκα να σας πει.

Τα βασικότερα χαρακτηριστικά τους

Η δυνατότητα μεγέθυνσης του προσώπου και η δυνατότητα ταυτόχρονου φωτισμού αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά στην κατηγορία καθρεπτών που εξετάζουμε. Ανάλογα με το μοντέλο, οι δυνατότητες αυτές μπορούν να συνυπάρχουν ή και όχι. Αν ο φωτισμός στο μπάνιο σας δεν είναι επαρκής, τότε επιλέξτε οπωσδήποτε την λύση με τον φωτισμό. Πάντως, σημειώστε ότι η δυνατότητα φωτισμού, ακόμα και αν δεν είναι απαραίτητη σε κάθε περίπτωση, σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμη. Η ποιότητα του καθρέπτη σχετίζεται άμεσα με την ακρίβεια και διαύγεια της εικόνας.

Στην συλλογή του bathroomplus για αξεσουάρ μπάνιου θα βρείτε μια σειρά από επιλεγμένους, υψηλής ποιότητας μεγεθυντικούς καθρέπτες μπάνιου.
Κάποιοι από αυτούς έχουν βραβευτεί για το design τους αλλά και τη λειτουργικότητά τους, όπως αυτοί της γνωστής γερμανικής εταιρείας KEUCO.
Ακόμα και αν η ανακαίνιση του μπάνιου σας δεν είναι στα σχέδιά σας, οι χρηστικοί αυτοί καθρέπτες μπορούν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, να προσαρμοστούν σε κάθε μπάνιο. Δοκιμάστε το και σίγουρα θα δείτε τον εαυτό σας με άλλα μάτια.