Close

Μαγική συμφωνία νερού από τον Grohe

Με νερό, ήχους και χρώμα, έχει δομήσει ο Grohe μια μαγική συμφωνία για το μπάνιο. Το AquaSymphony υπόσχεται να μετατρέψει την καθημερινή απόλαυση του ντους σε μαγική εμπειρία. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο σύστημα για το μπάνιο που σας επιτρέπει να ξεφύγετε για μια στιγμή από την καθημερινότητα και να βρεθείτε σε έναν άλλο κόσμο: έναν κόσμο όπου η αλληλεπίδραση με το νερό σας αναζωογονεί και σας ανανεώνει, λούζοντας σας με φως από απαλά χρώματα και ταξιδεύοντας σας με χαλαρωτικούς ήχους.

Μια ζώνη ευεξίας στο σπίτι

Το AquaSymphony του Grohe δεν είναι απλά ένα ντους. Είναι μια ζώνη ευεξίας στο σπίτι με έδρα το μπάνιο σας. Πέρα και πάνω από την υψηλή αισθητική, τεχνολογική αρτιότητα και ποιότητα, που εγγυάται το διεθνώς γνωστό όνομα του γερμανικού κολοσσού στο χώρο του μπάνιου, το AquaSymphony είναι μια εμπειρία χαλάρωσης που αφορά στις αισθήσεις της αφής, της ακοής και της όρασης.
Μια ποικιλία από διαφορετικές ροές νερού, μουσική και χρώματα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για το καθημερινό σας ντους με βάση τις προτιμήσεις της συγκεκριμένης στιγμής. Το έξυπνο σύστημα ελέγχου σας επιτρέπει να επιλέξετε και να ρυθμίσετε μια διαφορετική εμπειρία ντους για κάθε μέρα, για να είναι σε πλήρη αρμονία με τις επιθυμίες σας.

Οι 6 μορφές ροής νερού

Έξη διαφορετικοί τύποι ροής νερού μπορούν να καλύψουν κάθε διαφορετικό γούστο και ανάγκη για χαλάρωση ή αναζωογόνηση. Ας τις δούμε αναλυτικότερα.

Ροή βροχής

Η αίσθηση της βροχής στο μπάνιο σας. Η νέα ενισχυμένη Ροή Βροχής μπορεί να προσφέρει διαφορετικού μεγέθους σταγόνες νερού μεταβάλλοντας αντίστοιχα την αίσθηση του χρήστη. Από μια απαλή ζεστή καλοκαιρινή βροχή μέχρι μια πιο δυνατή και δροσιστική οι πιθανότητες είναι εκεί και περιμένουν να τις επιλέξετε.

Κουρτίνα νερού

Αποδράστε πίσω από την κουρτίνα νερού. Ένα εύθραυστο πέπλο από καθαρό νερό που σας τυλίγει και σας οδηγεί σε μια ονειρική διάσταση. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι του νερού που σας περιβάλλει με μια λεπτή κουρτίνα από σταγόνες νερού.

Ροή Καταρράκτη XL

Μία μεγάλου μεγέθους πλατιά έξοδος νερού δημιουργεί την συναρπαστική αίσθηση του νερού που πέφτει από ένα καταρράκτη.

Ροή σαν ψιλόβροχο

Η ροή αυτή του νερού είναι σχεδόν ανεπαίσθητη. Ποιο πολύ θα σας θυμίσει ένα περιβάλλον με ομίχλη ή την δροσερή αύρα της θάλασσας. Κατάλληλη για χαλάρωση περισσότερο παρά για ποιο “πρακτικές” στιγμές του ντους όπως το ξέπλυμα από τις σαπουνάδες. Απλά απολαύστε το. Η δροσερή απαλή ομίχλη που τυλίγει απαλά το δέρμα σας, σας αναζωογονεί και σας ανανεώνει.

Ροή Bokoma

Ιδού λοιπόν και μία όχι και τόσο συνηθισμένη εμπειρία στο ντους. Καθίστε αναπαυτικά και αφήστε την παλλόμενη ροή Bokoma να σας προσφέρει την ανακουφιστική αίσθηση ενός μασάζ.
Η παλλόμενη ροή Bokoma είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες ροές. Χαλαρώστε και απολαύστε την ακανόνιστη αυτή ροή να κάνει ένα ελαφρό και αναζωογονητικό μασάζ στους μυς σας.

Απλή ροή

Το όνομα από μόνο του τα λέει όλα. Μια απαλή ροή από καθαρό νερό που πέφτει κατ ‘ευθείαν από το κέντρο του ντους – όπως το φρέσκο νερό της πηγής βουνού.

Παιγνίδι με τα χρώματα και την μουσική

Η συμφωνία του AquaSymphony ολοκληρώνετε με χρώματα και μουσική. Μια φωτεινή κουρτίνα σας περιβάλλει με μια σειρά χρωμάτων, δημιουργώντας ένα σκηνικό που εμπνέει τις αισθήσεις και ενισχύει το αίσθημα ευεξίας με καταπραϋντικά χρωματικά εφέ να σας φτιάχνουν την διάθεσή σας.
Παράλληλα με την επίδραση των χρωμάτων αφήστε τους ήχους της αγαπημένης σας μουσικής να ενοποιηθεί με τη μουσική του νερού. Είτε προτιμάτε την τζαζ ή τους ήχους μιας συμφωνίας ή όποιες άλλες είναι οι μουσικές σας προτιμήσεις – μπορείτε να απολαύσετε την συναυλία της επιλογής σας βυθισμένος στα χρώματα και το νερό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε  στους έμπειρους συνεργάτες μας . Σας περιμένουμε στο showroom του bathroomplus. (Δείτε εδώ το χάρτη και άλλες σχετικές πληροφορίες).