Close

KEUCO: Αισθητική και ποιότητα στα αξεσουάρ μπάνιου

Τα αξεσουάρ μπάνιου της γερμανικής εταιρείας KEUCO δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις σε όσους γνωρίζουν τον χώρο του μπάνιου και τα σχετικά εργοστάσια. Ιδιαίτερα η σειρά  PLAN έχει αναδειχτεί σε μια από τις πλέον δημοφιλείς παγκοσμίως τόσο για την λιτή αισθητική της όσο και για την υψηλή ποιότητά της.

Το Bathroomplus έχει επιλέξει να παρουσιάσει στη συλλογή του  showroom του για το μπάνιο τα πιο δημοφιλή και διεθνώς καταξιωμένα μοντέλα του γερμανικού εργοστάσιου. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα να δείτε και να παραγγείλετε  οτιδήποτε σχετικό ταιριάζει με το μπάνιο σας.

Αλλά ας επανέλθουμε στα αξεσουάρ μπάνιου της KEUCO.  Το ισχυρό μερίδιο αγοράς  σε ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια αλλά και ιδιωτικά μπάνια αποτελούν μια αναμφισβήτητη απόδειξη της αντοχής τους στο χρόνο. Παράλληλα, η αισθητική και οι νέες ιδέες είναι ένας τομέας που η KEUCO  δίνει ιδιαίτερη σημασία. «Μιλώντας συνεχώς με αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και εγκαταστάτες, ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα περιθώρια βελτίωσης για αισθητικές και χρήσιμες λύσεις. “Κάτι νέο έχει νόημα μόνο εάν είναι καλύτερο” αναφέρουν εκπρόσωποι της εταιρείας, μεταφέροντας κάποιες από τις βασικές αρχές της εταιρείας.

Τι περιλαμβάνουν οι σειρές τις Keuco; Ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί και να αναζητήσει κανείς στον τομέα των αξεσουάρ μπάνιου, μπορεί να το βρει εδώ.  Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι το σύνολο των προϊόντων για το μπάνιο που παράγει η Keuco φθάνει (και υπερβαίνει) τους 6.000 κωδικούς!  Περισσότερα από 6.000 διαφορετικά προϊόντα στις κατηγορίες εξαρτημάτων, αξεσουάρ, φωτιστικών και καθρεπτών, νιπτήρων και επίπλων μπάνιου. Όλα τα προϊόντα KEUCO αναπτύσσονται, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γερμανία και εξάγονται σε όλο τον κόσμο από την έδρα τους στο Hemer. Όμως μην τρομάζετε. To Bathroomplus δεν πρόκειται να σας αφήσει χωρίς βοήθεια στο χάος των άπειρων κωδικών. Έμπειροι συνεργάτες μας έχουν διαλέξει με προσοχή  για εσάς τα καλύτερα και πιο πετυχημένα μοντέλα, προσαρμοσμένα στις δικές μας συνθήκες. Αυτά τα προϊόντα για το μπάνιο καλύπτουν κάθε ιδιαίτερη ανάγκη. Οι διαφορετικές διαθέσιμες επιφάνειες αυξάνουν ακόμη περισσότερο την ποικιλία των επιλογών σας.

Για παράδειγμα η επιτυχημένη σειρά PLAN διατίθεται σε χρωματικές επιλογές από χρώμιο, αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι.

Ολόκληρη η συλλογή PLAN συνδυάζει το διαχρονικό σχεδιασμό, την υψηλότερη λειτουργικότητα και την άριστη ποιότητα.

Ανάμεσα στα αξεσουάρ μπάνιου μπορείτε να βρείτε έξυπνες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα. Για παράδειγμα: Τι μπορεί να κάνει κάποιος με τα διάφορα αντικείμενα που υπάρχουν στις τσέπες των παντελονιών, όπως το κινητό τηλέφωνο, τα κλειδιά κ.λπ., όταν δεν υπάρχει κάποια θέση για να τα ακουμπήσει, όπως ένα ραφάκι τοίχου ή παραθύρου κοντά στην τουαλέτα; Για το σκοπό αυτό, η KEUCO έχει αναπτύξει μια λύση που είναι εξίσου πρακτική και κομψή: ένας συνδυασμός συγκράτησης χαρτιού τουαλέτας και ραφιού στο σχεδιασμό των σειρών PLAN και EDITION 400.

Οι κινητές συσκευές, τα χρήματα ή άλλα περιεχόμενα τσέπης μπορούν να βρουν ένα προσωρινό και ασφαλές «σπίτι» στην ασφαλή για την αποφυγή της ολίσθησης των αντικειμένων και ανθεκτική στις γρατσουνιές επιφάνεια ραφιών.

Λίγα λόγια για την KEUCO

Από την ίδρυσή της το 1953, η εταιρεία, η οποία παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση, επεκτείνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της. Ξεκίνησε ως «ο ειδικός και ο ηγέτης» της αγοράς για αξεσουάρ μπάνιου premium. Σήμερα, η KEUCO διαθέτει μια πολύ πιο διευρυμένη γκάμα προϊόντων για το μπάνιο, η οποία ξεπερνά τους 6.000 κωδικούς. Το 1953, οι Paul Keune, Hermann Bönner, Josef Himrich και Eduard Baron de Becker Remy ίδρυσαν το “Paul Keune & Co. KG”.  Το σημερινό όνομα KEUCO δημιουργήθηκε το 1984. Η εταιρεία ανήκει ακόμα στις οικογένειες de Becker Remy, Himrich και König. Οι βασικοί μέτοχοι είναι όλα τα μέλη της οικογένειας των ιδρυτών της εταιρείας εκείνη την εποχή.

Σήμερα, η KEUCO διοικείται από τον Engelbert Himrich, Managing Partner και τον Hartmut Dalheimer, Managing Director.

Η σχέση της KEUCO με το Design

Από την ίδρυσή του το 1953, ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η συνεργασία με τους σχεδιαστές έχει μακρά παράδοση στην KEUCO. Ήδη από τη δεκαετία του 70 η KEUCO συνεργάστηκε με τη Luigi Colani και παρήγαγε αξεσουάρ, φώτα και καθρέφτες για το διάσημο “μπάνιο Colani”, το πρώτο πλήρες μπάνιο, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους Villeroy & Boch και Grohe. Ακολούθησαν και άλλοι αξιοσημείωτοι σχεδιαστές όπως οι Matteo Thun, Christoph Ingenhoven, Reiner Moll και Dominik Tesseraux.

Πολλές από τις καινοτόμες ιδέες και προϊόντα μπάνιου της KEUCO είναι αποδέκτες αξιοσημείωτων βραβείων σχεδιασμού, όπως το Red Dot Award, το Design Plus Award, το German Design Award, το IF Design Award και το Iconic Award.

Σας περιμένουμε στο showroom του bathroomplus. (Δείτε εδώ το χάρτη και άλλες σχετικές πληροφορίες).