Close

Ίδρυση – Ιστορικό

60 χρόνια με αξιόπιστες λύσεις
Επιλέγουμε προϊόντα και εργοστάσια – Στηρίζουμε έργα και επαγγελματίες

1962: Η ιστορία ξεκινάει από τον Νίκο Σαπουντζή ο οποίος συνάπτει σειρά συμφωνιών αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για την Ελλάδα με μεγάλες εταιρείες στο χώρο του μπάνιου, όπως οι GROHE, KERAMAG, KEUCO και η DAL.

Η ίδρυση της Ν. Σαπουντζής Α.Ε., με έδρα την Γ. Σεπτεμβρίου 50, συνοδεύει την επέκταση της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και σε άλλα προϊόντα μπάνιου, όπως στα είδη υγιεινής KERAMAG, στα αξεσουάρ μπάνιου KEUCO και στα φλουσόμετρα και εντοιχιζόμενα καζανάκια DAL.
Ακολουθούν η δυναμική συμμετοχή της Πέννυς Σαπουντζή, η είσοδος της εταιρείας στο χώρο «Sauna-Spa», η αντιπροσώπευση της KLAFS και η ίδρυση του ομίλου εταιρειών Π. Σαπουντζή, η οποία αναπτύσσεται ταχύτατα.

1992: Το 1992, καινοτομώντας στην ελληνική αγορά, δημιουργείται ειδικό τμήμα για επαγγελματίες θέτοντας την βάση για μία μακροχρόνια συνεργασία με αρχιτέκτονες, μηχανικούς, τεχνικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες.
Ακολουθεί η ανανέωση του καταστήματος στην 3η Σεπτεμβρίου.

1996: Δημιουργείται ένας νέος χώρος, στο Agora Center, που εντυπωσιάζει με τον πρωτοποριακό κυβιστικό σχεδιασμό του, δίνοντας το στίγμα της εταιρείας για εμμονή στην ποιότητα και το σύγχρονο design.

2000: Η αρχή του 20ου αιώνα βρίσκει τον όμιλο εταιρειών σε νέα έδρα. Μεταφέρεται από την 3η Σεπτεμβρίου στην Καποδιστρίου.
Ο ιστορικός, για τον όμιλο, χώρος της 3ης Σεπτεμβρίου παραμένει ενεργός, ανακαινίζεται και εξυπηρετεί τις ανάγκες του service της αποκλειστικής αντιπροσωπείας του Grohe, καθώς και ένα τμήμα της καταναλωτικής ζήτησης.

2006: Η δημιουργία του Bathroomplus +

Το 2006 υπήρξε ένα νέο ξεκίνημα για την εταιρεία. O Χρήστος Αντωνόπουλος, γιός της Πέννυς Σαπουντζή, δημιουργεί το πρώτο κατάστημα Bathroomplus στην Κηφισίας. Σε έναν εντυπωσιακό χώρο συγκεντρώσαμε τα μεγαλύτερα ονόματα των διεθνών οίκων στον τομέα του σύγχρονου design για το μπάνιο.

2015: To Bathroomplus ανανεώνεται

Από το 2015, η εταιρεία Π.Σαπουντζή Α.Ε. και το Bathroomplus μεταφέρονται σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ανδρέα Παπανδρέου 29, στο Μαρούσι, δίπλα στο MALL και μόλις 170 μέτρα από το σταθμό «Νερατζιώτισσα».

Ο νέος χώρος, με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον,  εκτείνεται σε δύο κτήρια. Στο ένα στεγάζονται τα γραφεία του ομίλου και στο ισόγειο του άλλου στεγάζεται το ΝΕΟ Showroom του Bathroomplus.

2021: Ριζική ανακαίνιση στο Showroom

Το νέο Showroom του Bathroomplus έχει σχεδιαστεί με βάση τις σύγχρονες τάσεις. Εκτός από την έκθεση,  φιλοξενεί  το ειδικό τμήμα για επαγγελματίες “Bathroom+ Pro”. Σύντομα, θα προσφέρουμε στους επαγγελματίες, με την βοήθεια της νέας τεχνολογίας ένα λειτουργικό περιβάλλον συνεργασίας.

Ο όμιλος εταιρειών

Το Bathroomplus και η εταιρεία Π.Σαπουντζή,   συμμετέχει σήμερα σε μία σειρά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και εταιρειών είτε ως αποκλειστικός μέτοχος είτε με σημαντικά ποσοστά συμμετοχής. Οι σχετικές δραστηριότητες αφορούν σε ένα ευρύτερο φάσμα αυτού των κατασκευών και του χώρου του μπάνιου.

Ειδικό Τμήμα για Επαγγελματίες και Έργα

Εχουμε στηρίξει χιλιάδες έργα και επαγγελματίες. Το τμήμα για επαγγελματίες ξεκίνησε την λειτουργία του το 1992.
Σήμερα εκσυγχρονίζουμε το τμήμα.
Επανασχεδιάζουμε τους χώρους στο νέο showroom για να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των επαγγελματιών, όπως αρχιτεκτόνων, μηχανικών, διακοσμητών, κατασκευαστών, ξενοδόχων κ.ά., που μας επισκέπτονται.
Στο Bathroom+ Pro, το έμπειρο προσωπικό και το άρτια οργανωμένο τμήμα Service εξασφαλίζουν άριστη υποστήριξη τόσο πριν όσο και μετά την πώληση (after sales support).

Bathroomplus: το επίσημο service του Grohe στην Ελλάδα.

Η μακροχρόνια εμπειρία και γνώση της αγοράς, της εταιρείας Bathroomplus – Π. Σαπουντζή Α.Ε., οδήγησαν τον Grohe να της αναθέσει κατ’αποκλειστικότητα το επίσημο service των προϊόντων του στην Ελλάδα.

Η βάση της εξυπηρέτησης του service βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στο υποκατάστημά μας (και ιστορική έδρα της εταιρείας) στην 3η Σεπτεμβρίου 50.
Επικοινωνήστε με το 210 6710701 για ραντεβού και ανταλλακτικά.

Χονδρική κα άμεση διαθεσιμότητα

Σήμερα εκτός των προαναφερόμενων, σημαντικός τομέας δράσης του ομίλου είναι και η χονδρική. Αυτό μας επιτρέπει, εκτός των άλλων να έχουμε μεγάλο αριθμό διαφορετικών προιόντων σε άμμεση διαθεσιμότητα.

Δράσεις για την αρχιτεκτονική και το design

H εταιρεία ενδιαφέρεται ενεργά και υποστηρίζει την αρχιτεκτονική και το design. Διεθνούς κύρους αρχιτέκτονες έχουν επισκεφτεί την χώρα μας μετά από πρωτοβουλίες της εταιρίες και σε συνεργασία με φορείς και εταιρείες, όπως η Γαλλική Πρεσβεία, το Γαλλικό ινστιτούτο και ο Grohe.
Ο Jean-Michel Wilmotte και ο Jean Nouvel είναι κάποιοι από αυτούς.
Παράλληλα, δεκάδες ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια του Grohe για επαγγελματίες έχουν πραγματοποιηθεί επί σειρά ετών σε όλη την Ελλάδα.

2021: Sapountzis Health

To SapountzisHealth ιδρύθηκε για να υποστηρίξει και να προωθήσει λύσεις που αφορούν στην υγιεινή, την ασφάλεια, τις «βιώσιμες», «πράσινες» λύσεις και κυρίως τις αντιμικροβιακές τεχνολογίες.

 


Χρωματιστά. Ναι … αλλά ποιά;

Χρωματιστά

Τι είναι η τεχνολογία PVD;

Το χρώμα στο μπάνιο και την κουζίνα αποτελεί τάση με όλο και πιο πολλούς φίλους. Όμως όλες οι τεχνολογίες βαφής δεν είναι οι ίδιες. Η PVD (φυσική απόθεση ατμού) είναι η πιο ανθεκτική. Διαβάστε την ανάλυση με τα χαρακτηριστικά αντοχής και σκληρότητας των επιφανειών PVD.

Δείτε τη συλλογή μας »

Στο Μπάνιο … ανέπαφα

Ανέπαφα

Αντιμικροβιακές Τεχνολογίες.

Η μείωση των κινδύνων που αφορούν στα μικρόβια και την μετάδοσή τους είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ.
Δείτε το ενδιαφέρον video για την χρήση φωτοκύτταρων στην ανέπαφη λειτουργία μπαταριών μπάνιου, στεγνωτήρων, διανομέων σαπουνιού κ.ά.

Δείτε τα νέα αυτά προϊόντα »