Close

Grohe Sensia Arena: Η τεχνολογία στο μπάνιο προσθέτει αξία στα ακίνητα

Παγκόσμιες τάσεις που αφορούν στη χρήση τεχνολογίας στο μπάνιο συνεχίζουν να επηρεάζουν τη ζωή και το βιοτικό περιβάλλον των ανθρώπων. Τάσεις, όπως τα εμπνευσμένα από την ευεξία μπάνια, για πλήρη χαλάρωση, εκτεταμένη φροντίδα του σώματος με στόχο τα υψηλότερα επίπεδα ευημερίας και υγείας, οδηγούν σε αλλαγές ως προς τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Καθώς σχεδιαστές, διακοσμητές και αρχιτέκτονες προσπαθούν να εκπληρώσουν αυτές τις νέες προσδοκίες στα έργα τους, προδιαγράφουν τις λεκάνες τουαλέτας με ενσωματωμένο σύστημα λειτουργίας μπιντέ όλο και περισσότερο. Τα εντυπωσιακά λειτουργικά χαρακτηριστικά της Sensia Arena αξιοποιούνται όλο και περισσότερο τόσο σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία – κυρίως υψηλών κατηγοριών- όσο και σε κατοικίες που επενδύουν στο μπάνιο. Ενώ ήδη αποτελούν ένα καθιερωμένο χαρακτηριστικό στα Ασιατικά μπάνια, τώρα κάνουν μεγάλα βήματα και σε άλλες διεθνείς αγορές.

Οι λεκάνες τουαλέτας με ενσωματωμένο σύστημα λειτουργίας μπιντέ προσφέρουν προστιθέμενη αξία τόσο για τους χρήστες όσο και για εκείνους που προδιαγράφουν ένα έργο.

Η προσωπική υγιεινή παίζει καταλυτικό ρόλο στην καθημερινή αίσθηση καθαριότητας και καλλωπισμού. Όσο πιο άνετο, προσωποποιημένο και μοντέρνο είναι ένα μπάνιο στα πλαίσια των λειτουργιών του πλύσης και καθαρισμού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτή η αξία του από τον υποψήφιο κάτοικο. Προς το παρόν, οι καινοτόμες Sensia Arena λεκάνες τουαλέτας με ενσωματωμένο σύστημα λειτουργίας μπιντέ του Οίκου GROHE είναι ακόμα ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό των πολυτελών κατοικιών και μπάνιων ξενοδοχείων. Ως αποτέλεσμα και συμπεριλαμβάνοντας τη Sensia Arena στις προδιαγραφές ενός ακινήτου, θα το ξεχωρίσει αυτόματα από τα υπόλοιπα της αγοράς. Είτε πρόκειται για νέες κατασκευές, ανακαινίσεις, μετατροπές ή έργα αναπαλαίωσης – αυτές οι υψηλού επιπέδου και υψηλής τεχνολογίας συσκευές μπάνιου ανεβάζουν τα επίπεδα υγιεινής και άνεσης και βελτιώνουν το προφίλ του εκάστοτε έργου. Τελικά, το μπάνιο θεωρείται ευρέως ως ο χώρος «σήμα-κατατεθέν» του σπιτιού ή του δωματίου ενός ξενοδοχείου.

Επιδιώκοντας το καλύτερο για τη σωματική υγιεινή και την καθαριότητα του μπάνιου.

Αυτό που κάνει τη Sensia Arena μια τόσο πολύτιμη προσθήκη σε οποιοδήποτε μπάνιο είναι ο συνδυασμός των προηγμένων τεχνολογιών που ενσωματώνει. Αυτή η λεκάνη τουαλέτας παρέχει μια εμπειρία καθαρισμού χωρίς να σε αγγίζει, χρησιμοποιώντας μόνο νερό και ζεστό αέρα – μια εντελώς φυσική διαδικασία χωρίς χαρτί ή χημικές ουσίες. Όλες οι σχετικές ρυθμίσεις, όπως η θέση του βραχίονα ντους, η προτιμώμενη θερμοκρασία του νερού και το στυλ ψεκασμού μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά.

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της Sensia Arena αποτελεί το ότι είναι αυτοκαθαριζόμενη. Η τεχνολογία GROHE AquaCeramic χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια αντικολλητική επιφάνεια, ενώ το GROHE HyperClean φινίρισμα αποτρέπει κατά 99% την ανάπτυξη βακτηρίων. Η λειτουργία έκπλυσης Triple Vortex® σημαίνει ότι το νερό απελευθερώνεται από τρεις εξόδους ταυτόχρονα, δημιουργώντας έτσι ένα ισχυρό στροβιλισμό του νερού για να καθαρίσει σε βάθος το σύνολο της εσωτερικής επιφάνειας.

[youtube id=”vDgI6ZmgVe0″ width=”600″ height=”350″]

Η Ασία δείχνει το δρόμο προς τα εμπρός –οι λεκάνες τουαλέτας με ενσωματωμένο σύστημα λειτουργίας μπιντέ είναι τώρα μια παγκόσμια τάση.

Οι λεκάνες τουαλέτας με ενσωματωμένο σύστημα λειτουργίας μπιντέ είναι ήδη πολύ δημοφιλείς στην Ασία. Εκατομύρια μονάδες πωλούνται ετησίως στην Ιαπωνία, μια χώρα με πληθυσμό 127 εκατ. Η ευρωπαϊκή αγορά πρόκειται να επιδείξει μια συγκρίσιμη αναλογία, διαθέτει επί του παρόντος τα υψηλότερα ποσοστά ανάπτυξης. Τα Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία που απευθύνονται σε μια διεθνή πελατεία μπορούν να προσφέρουν στους Ευρωπαίους πελάτες τους τα υψηλότερα επίπεδα υγιεινής και άνεσης, ενώ προσφέρουν στους Ασιάτες πελάτες μια υπηρεσία, με την οποία είναι ήδη εξοικειωμένοι.

Με αυτόν τον τρόπο οι λεκάνες τουαλέτας με ενσωματωμένο σύστημα λειτουργίας μπιντέ αναδύονται ως ένα χαρακτηριστικό υψηλής ποιότητας ξενοδοχείων που  κοιτούν μπροστά με παγκόσμια προοπτική. Δεδομένου ότι η δημοτικότητα τους συνεχίζει να αυξάνεται, όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, θα περιμένουν σύντομα να τις δουν σε σπίτια, ξενοδοχεία και εγκαταστάσεις υγειονομικής φροντίδας.

Για τη δημιουργία αυτής της νέας λεκάνες τουαλέτας με ενσωματωμένο σύστημα λειτουργίας μπιντέ, ο Οίκος GROHE αξιοποίησε την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Ιαπωνικής μητρικής του εταιρείας, LIXIL. Ως αποτέλεσμα, η GROHE Sensia Arena συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες με ένα ελκυστικό σχεδιασμό και μια μοναδική σχέση κόστους-οφέλους, καθιστώντας τη μια ασφαλή επιλογή για τον καθορισμό καινοτόμων χαρακτηριστικών μπάνιων με φιλοδοξίες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας στο showroom του Bathroomplus.