Close

Grohe Essence: Χρώμα στη βρύση της κουζίνας

Η κουζίνα είναι χώρος εργασίας αλλά και χώρος που όλο και περισσότερο αποκτάει «ζωντάνια» και καλείται να «φιλοξενήσει» περισσότερους ανθρώπους για περισσότερες ώρες. Από πλευράς design τα τελευταία χρόνια η κουζίνα έχει ξεπεράσει το ρόλο του «Βασίλειου της νοικοκυράς» και αντιμετωπίζεται με περισσότερη προσοχή στην καλαισθησία και το σχεδιασμό της. Φυσικά, πάντα παραμένει ισχυρό κριτήριο η λειτουργικότητα, τόσο στο σύνολο του χώρου όσο και σε όλα τα επιμέρους «εργαλεία» που την αφορούν.

Ένα από τα πλέον σκληρά εργαζόμενα «εργαλεία» της κουζίνας είναι η βρύση. Η συσκευή αυτή χρησιμοποιείται συχνότερα από οποιαδήποτε άλλη. Ως εκ τούτου η αντοχή της και η λειτουργικότητα της αποτελεί βασικότατα κριτήρια επιλογής.

O GROHE είναι κορυφαίος προμηθευτής στον κόσμο, στα είδη κρουνοποιίας που έχει στηρίξει την διεθνή αναγνώριση του εμπορικού του σήματος στη τεχνολογία, τη ποιότητα, την αντοχή στο χρόνο αλλά και το σχεδιασμό.
Μόνο τα τελευταία δέκα χρόνια, η επιτυχία του GROHE επιβεβαιώθηκε από περισσότερα από 240 βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας.

Χρώμα στη κουζίνα

Με την Grohe Essence professional ο Grohe έρχεται να προσθέσει σε μια πολύ επιτυχημένη εμπορικά σειρά ένα επιπλέον χαρακτηριστικό ευελιξίας και αισθητικής. Την δυνατότητα χρώματος.
Τα έγχρωμα ευέλικτα τμήματα της βρύσης δεν προσθέτουν μόνο αισθητικά στην κουζίνα σας. Η υψηλή ποιότητα υλικών και σχεδιασμού σας προσφέρει επαγγελματικά χαρακτηριστικά και ευκολία στη χρήση της βρύσης σας. Από το περιστρεφόμενο κατά 360 °βραχίονα ελατηρίου έως το εύκολο μαγνητικό σύστημα Easy Dock M για τη μεταλλική κεφαλή διπλού ψεκασμού, κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευκολία χρήσης. Με την τεχνολογία GrohFlexx, ο σωλήνας από ειδικό υλικό είναι εύκολος στην καθαριότητα.

11 επιλογές χρώματος

11 επιλογές χρώματος επιτρέπουν στην βρύση σας να εναρμονιστεί με οποιαδήποτε κουζίνα.
Η σειρά έγχρωμων επιλογών περιλαμβάνει έντονα, ζωντανά αλλά και ζεστά χρώματα όπως το κίτρινο, το κόκκινο, το πορτοκαλί, το ροζ, το μπλε, το πράσινο το καφέ και το μωβ. Φυσικά από την παλέτα των χρωματικών επιλογών δεν θα μπορούσαν να λείπουν ουδέτερα χρώματα (αν και στην πραγματικότητα αυτά δεν θεωρούνται χρώματα) όπως το άσπρο, το μαύρο και το γκρι.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόδοση των χρωμάτων, όπως τα αντιλαμβάνεστε στις φωτογραφίες εξαρτάται από πολλούς παραμέτρους όπως πχ η οθόνη και το μέσο (κινητό τηλέφωνο, tablet, ηλεκτρονικός υπολογιστής) που τα βλέπετε κ.λπ και ως εκ τούτου δεν αποδίδουν με ακρίβεια την πραγματικότητα. Φυσικά, όσοι θελήσετε να επισκεφτείτε το νέο μας showroom, μπορείτε να έχετε μια άμεση εικόνα από κοντά. (Δείτε εδώ την διεύθυνση).


Η χρωματική ποικιλία καλύπτει όλη την βασική γκάμα επιλογών έτσι ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε τους συνδυασμούς που σας ταιριάζουν καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πετύχετε να τραβήξετε το βλέμμα των επισκεπτών και να προσθέσετε στην κουζίνα μια νότα φρεσκάδας και μοντέρνου στυλ.
Οι έμπειροι συνεργάτες του bathroomplus είναι πάντα στην διάθεσή σας για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις χρειαστείτε για να βρείτε την ιδανική για εσάς λύση στην κουζίνα ή στο μπάνιο σας. Απλά ρωτήστε τους.