Close

Ειδικές Υπηρεσίες

Τμήμα για την υποστήριξη Έργων και Επαγγελματιών

Πρωτοπόροι, το 1992, δημιουργήσαμε ειδικό τμήμα για τους επαγγελματίες. Με το Bathroom+ Pro εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας προς αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστικές, διακοσμητές, καθώς και ξενοδόχους και τεχνικούς.
Έχουμε σχεδιάσει και υποστηρίξει χιλιάδες έργα κάθε μεγέθους και είδους σε Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Δημόσια κτήρια, Συγκροτήματα, Ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας, Spa, διακοσμήσεις μπάνιου και πολλών ακόμα μορφών και κατηγοριών έργων.

Η εμπειρία μας στα έργα μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε ταχύτατα σε κάθε ζήτηση, με εξειδικευμένες και καλά τεκμηριωμένες προτάσεις. Συντάσσουμε ολοκληρωμένες, υψηλού επαγγελματικού επιπέδου προσφορές, που μπορούν να περιλαμβάνουν οποιαδήποτε πληροφορία ή προδιαγραφές για τα προϊόντα χρειάζεστε.

Τμήμα Έργων και Επαγγελματιών

Τηλέφωνα
+30(210) 67.10.701 εσωτ.:404 και 311
Φάξ
+30(210) 67.10.744
Email
m.mastou@bathroomplus.gr
i.karpeti@bathroomplus.gr

Service

Διεύθυνση
3ης Σεπτεμβρίου 50,
Πλατεία Βάθης, Τ.Κ. 10433,
Αθήνα – Αττική

Τηλέφωνο
+30(210) 88.29.135

Tο δυνατό μας σημείο και η βάση της φιλοσοφίας μας
Yψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των επαγγελματιών και κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων του κάθε έργου.

Ρωτήστε μας. Αξιοποιήστε την εμπειρία μας.

Αξιοποιήστε την πάνω από μισό αιώνα πείρα μας, την αξιοπιστία των προϊόντων που απαρτίζουν την συλλογή μας και των εργοστασίων τα οποία συνεργαζόμαστε.

Απαντάμε με εναλλακτικές προτάσεις και αξιοπιστία

Προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη μας τους στόχους, τους περιορισμούς και τις ιδιαιτερότητες κάθε είδους και μεγέθους έργου.

Ζητήστε μας Εξειδικευμένες προτάσεις

Διαθέτουμε μεγάλο εύρος και ποικιλία ειδικών επώνυμων προϊόντων και εμπειρία απαιτητικών έργων. Μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη.

Σχεδιάζουμε μαζί σας την καλύτερη λύση

Έμπειρα στελέχη μας θα συνεργαστούν μαζί σας στο στάδιο του σχεδιασμού για να συνθέσετε τις λύσεις που ονειρεύεστε, παρέχοντάς σας κάθε επιθυμητή βοήθεια.

Συλλογή Best Sellers προϊόντων

Η συλλογή Best Sellers προϊόντων, υλικών, σχεδιαστικών προτάσεων και στυλ, θα γίνει το «εργαλείο» σας, ώστε να υλοποιήσετε και το πιο απαιτητικό έργο.

Προγράμματα επιδοτήσεων

Είμαστε δίπλα σας για να σας παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια στη σύνταξη φακέλων προδιαγραφών για προγράμματα επιδοτήσεων (ΕΣΠΑ κ.ά.) ή/και δημόσιων και ιδιωτικών έργων με την παροχή τεχνικών χαρακτηριστικών και λεπτομερειών, πιστοποιητικών και ό,τι άλλο χρειαστείτε.

Βιβλιοθήκη – χρήσιμα

Δημιουργούμε μία on line βιβλιοθήκη για επαγγελματίες με ποικίλες χρηστικές πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό. Από τεχνικά χαρακτηριστικά προϊόντων μέχρι άρθρα για τις διεθνείς τάσεις και από στοιχεία επαφών για τις πολεοδομίες μέχρι video εγκατάστασης προϊόντων και επιστημονικού ενδιαφέροντος κείμενα, συλλέγουμε ένα θησαυρό πληροφοριών αποκλειστικά για εσάς.

Κατάλογος επαγγελματιών

Δημιουργούμε μία βάση δεδομένων με έργα και επαγγελματίες που αφορούν έμμεσα ή άμεσα στην ανακαίνιση, κατασκευή, επιδιόρθωση μπάνιου, κουζίνας, spa, ξενοδοχείων κ.λπ. Μπορείτε να μας στείλετε πληροφορίες για εσάς – την εταιρεία και τα έργα σας –για να σας προβάλουμε.

Προβολή – προώθηση

Για μας είστε συνεργάτες και όχι απλά πελάτες. Μας ενδιαφέρει η επιτυχία, η προβολή και προώθησή σας στην αγορά. Στείλτε μας τα έργα σας και εμείς θα τα προβάλουμε από το site και τα Social Media μας.

Προσωπική επαφή

Είστε επαγγελματίας;
Κάθε φορά που έρχεστε σε επαφή μαζί μας, θα μιλάτε με τον «δικός σας άνθρωπο». Αυτόν που σας γνωρίζει και τον γνωρίζετε.


Αποκλειστικό επίσημο service του Grohe

Το after sales support είναι ίσως το πιο δυνατό σημείο μας. Γνωρίζουμε την τεράστια σημασία του για τους επαγγελματίες και ιδιαίτερα για τα μεγάλα έργα και επενδύουμε σε αυτό. Πέραν της μακροχρόνιας εγγύησης καλής λειτουργίας, την οποία παρέχουμε για ειδικές σειρές προϊόντων, εξασφαλίζουμε το service, τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα για πολλά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bathroomplus έχει, κατ΄ αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, το επίσημο service του Grohe.

Τμήμα Έργων και Επαγγελματιών

Τηλέφωνα
+30(210) 67.10.701 εσωτ.:404 και 311
Φάξ
+30(210) 67.10.744
Email
m.mastou@bathroomplus.gr
i.karpeti@bathroomplus.gr

Service

Διεύθυνση
3ης Σεπτεμβρίου 50,
Πλατεία Βάθης, Τ.Κ. 10433,
Αθήνα – Αττική

Τηλέφωνο
+30(210) 88.29.135

 


Χρωματιστά. Ναι … αλλά ποιά;

Χρωματιστά

Τι είναι η τεχνολογία PVD;

Το χρώμα στο μπάνιο και την κουζίνα αποτελεί τάση με όλο και πιο πολλούς φίλους. Όμως όλες οι τεχνολογίες βαφής δεν είναι οι ίδιες. Η PVD (φυσική απόθεση ατμού) είναι η πιο ανθεκτική. Διαβάστε την ανάλυση με τα χαρακτηριστικά αντοχής και σκληρότητας των επιφανειών PVD.

Δείτε τη συλλογή μας »

Στο Μπάνιο … ανέπαφα

Ανέπαφα

Αντιμικροβιακές Τεχνολογίες.

Η μείωση των κινδύνων που αφορούν στα μικρόβια και την μετάδοσή τους είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρη από ποτέ.
Δείτε το ενδιαφέρον video για την χρήση φωτοκύτταρων στην ανέπαφη λειτουργία μπαταριών μπάνιου, στεγνωτήρων, διανομέων σαπουνιού κ.ά.

Δείτε τα νέα αυτά προϊόντα »