Close

Διανομείς απολυμαντικού χεριών χωρίς επαφή

Τρία μοντέλα επιδαπέδιων διανομέων απολυμαντικού χεριών χωρίς την ανάγκη επαφής του χρήστη με την συσκευή διαθέτει στην αγορά η εταιρεία Stern. Τα τρία μοντέλα είναι υψηλής αισθητικής, κατάλληλα για να τοποθετηθούν σε επαγγελματικούς ή δημόσιους χώρους. Δυο είναι τα βασικά τμήματα των διανεμητών. Η βάση της μονάδας και το λειτουργικό τμήμα της. Οι βάσεις πωλούνται ως πλήρεις φορητές μονάδες, οι οποίες φτάνουν έτοιμες για άμεση τοποθέτηση στην είσοδο οποιασδήποτε δημόσιου χώρου μεγάλης κυκλοφορίας με υψηλό κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης, όπως νοσοκομεία, τράπεζες, αεροδρόμια και σούπερ μάρκετ αλλά και κάθε είδους καταστήματα. Ιδιαίτερα σημαντικό για θέματα υγιεινής και ασφάλειας των χρηστών από τον κίνδυνο της διασταυρούμενης μόλυνσης είναι το ότι οι ηλεκτρονικοί διανομείς απολυμαντικού λειτουργούν αξιοποιώντας την τεχνολογία αισθητήρων υπέρυθρων (IR), καθιστώντας την όλη διαδικασία λήψης της κατάλληλης ποσότητας απολυμαντικού χεριών εντελώς ανέπαφη. Αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα επιπλέον ασφάλειας στους χρήστες, καθώς και προσφοράς υψηλής ποιότητας υπηρεσιών από το χώρο / επιχείρηση όπου βρίσκεται ο διανομέας.

Παράλληλα, εξασφαλίζονται πραγματικές συνθήκες απολύμανσης με ακόμα μεγαλύτερο βαθμό ασφάλειας, αφού το ανέπαφο σύστημα διανομής συμβάλλει στην προστασία του κοινού από διασταυρούμενη μόλυνση ιών όπως το COVID-19. Το απολυμαντικό χεριών παίζει βασικό ρόλο στην επιβράδυνση της εξάπλωσης των ιών σε δημόσιους χώρους, όπου το σαπούνι και το νερό μπορεί να μην είναι διαθέσιμα.

Οι νέες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας

Οι νέες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, στις οποίες καλούμαστε όλοι – άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο – να προσαρμοστούμε για το καλό όλων και το προσωπικό μας καλό, έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε πολλά πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Καλούμαστε να μάθουμε να χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή μάσκες, γάντια, να πλένουμε πολύ συχνά τα χέρια μας και να κρατάμε τις αποστάσεις ασφάλειας, αποφεύγοντας μέρη όπου ο συνωστισμός είναι συχνά αναπόφευκτος. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Από την άλλη πλευρά, τα καταστήματα που σταδιακά ανοίγουν τις πόρτες τους σε μια λειτουργία υπό όρους, καλούνται να προσαρμοστούν και αυτά στην νέα πραγματικότητα.

Από την λειτουργία των συσκευών με την τεχνολογία της “αφής”, το ενδιαφέρον μετακινείται ταχύτατα στην “ανέπαφη” λειτουργία, λόγω των νέων απαιτήσεων και μέτρων που επέβαλε η νέα παγκόσμια κατάσταση. Οι διανομείς απολυμαντικού, συγκεκριμένων προδιαγραφών, επιβάλλονται σε χώρους συχνής κυκλοφορίας όπως χώροι εστίασης, αγορές, καταστήματα, τράπεζες, μέσα μεταφοράς κ.ά.
Με τους ηλεκτρονικούς διανομείς απολυμαντικού χεριών χωρίς αφή, η STERN αναβαθμίζει την αναγκαία προσφορά της συγκεκριμένης υπηρεσίας σε άλλο επίπεδο.

Οι ηλεκτρονικοί διανομείς μπορούν να χρησιμοποιούνται με οποιαδήποτε μάρκα μη ιδιόκτητης γέλης απολυμαντικού χεριών με το σωστό ιξώδες. Το απολυμαντικό χεριών που χρησιμοποιείται πρέπει να έχει τις προβλεπόμενες από τον νόμο προδιαγραφές, όπως ελάχιστη περιεκτικότητα σε αλκοόλ για να είναι αποτελεσματικό. Όλα τα μοντέλα διανομής Stern είναι συμβατά με αιθανόλη, IPA Isopropyl Alcohol – έως 80% και Alcogel και άλλα απολυμαντικά. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ευελιξία και αισθητική

Τα μοντέλα της Stern προσφέρονται σε διαφορετικούς τύπους τόσο όσον αφορά στο μέγεθος της ποσότητας των μπουκαλιών απολυμαντικού που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσο και σε ό,τι αφορά στην πηγή ενέργειας που χρησιμοποιούν. Ανάλογα με το μέγεθος της κυκλοφορίας του χώρου και τις προβλεπόμενες απαιτήσεις σε ποσότητα απολυμαντικού, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε: α) ένα μπουκάλι 1L με πλαϊνή πόρτα ανοίγματος και εσωτερικό ράφι και β0 δεξαμενή αποθήκευσης απολυμαντικού 6L με μπροστινό άνοιγμα. Κατόπιν ειδικής παραγγελίας, η μονάδα διανομής απολυμαντικού χεριών με δεξαμενή 6 λίτρων μπορεί να παρέχεται με πόρτα ή / και τροχούς που κλειδώνουν.


Το Stern’s Touch Free Hand Sanitizer Stand διαθέτει εκδόσεις για μπαταρία και μετασχηματιστή.
Οι εκδόσεις μπαταριών περιλαμβάνουν αδιάβροχο κουτί μπαταρίας για μπαταρίες 6 x DD (οι μπαταρίες δεν παρέχονται). Στην δεύτερη εκδοχή, ο διανομέας λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και περιλαμβάνει μετασχηματιστή 12V με επιλογές για κάθε είδους πρίζες τύπου US / UK / EU / AU.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του χώρου που θα τοποθετηθεί ο διανομέας απολυμαντικού χεριών, μπορείτε να επιλέξετε την λύση με μπαταρία, όταν δεν είναι εφικτή η εύκολη πρόσβαση σε παροχή ρεύματος. Σε περιπτώσεις όπου μπορεί να εξασφαλιστεί πρόσβαση σε πρίζα, η επιλογή των σχετικών μοντέλων θα σας εξασφαλίσει οικονομία χρήσης.
Αξιοσημείωτος είναι ο ωραίος σχεδιασμός των διανομέων που ταιριάζουν εύκολα σε κάθε χώρο διαφορετικής αισθητικής και στυλ.

Τα 3 μοντέλα

Διανομέας ανέπαφης διανομής Απολυμαντικού Χεριών Csaba

Το Csaba Hand Sanitizer έχει σώμα από ορείχαλκο επιχρωμιωμένο και η λειτουργία αυτόνομης διανομής ενεργοποιείται από έναν κρυφό αισθητήρα υπερύθρων που είναι ενσωματωμένος στο στόμιο.

Διανομέας ανέπαφης διανομής Απολυμαντικού Χεριών Classic

Το Classic Hand Sanitizer είναι μια στιβαρή κατασκευή και ενεργοποιείται από αισθητήρα υπερύθρων, ενσωματωμένο στο στόμιο.

Διανομέας ανέπαφης διανομής Απολυμαντικού Χεριών Elite

Το κομψό σώμα του μοντέλου Elite Hand Sanitizer είναι κατασκευασμένο από αντιβακτηριδιακό, αντιδιαβρωτικό και ανθεκτικό υλικό από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316. Αυτή η επιλογή είναι η πλέον κατάλληλη για μεγαλύτερο επίπεδο υγιεινής και προστασίας σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.