Close

Χρώματα SPA στο μπάνιο από τον Grohe

Με τη συλλογή SPA Colours, ο GROHE δημιουργεί νέα αισθητικά δεδομένα για τις μπαταρίες και το μπάνιο. Στόχος της σειράς είναι να «διευρύνει» την μέχρι σήμερα καθιερωμένη αισθητική για τις μπαταρίες μπάνιου και νιπτήρα όπου το χρώμιο και το ατσάλι κυριαρχούν στις χρωματικές αποχρώσεις. Με την συλλογή SPA Colours, ο GROHE αναπτύσσει μια σειρά από λύσεις υψηλής ποιότητας που παράλληλα προσφέρουν εργαλεία στους διακοσμητές και αρχιτέκτονες να δημιουργήσουν μοναδικά μπάνια.

Η προσαρμογή των προϊόντων στις προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις του κάθε καταναλωτή/χρήστη αποτελεί μία από τις ισχυρότερα ανερχόμενες τάσεις σε κάθε είδος. Το μπάνιο δεν αποτελεί εξαίρεση. Ως απάντηση σε αυτή τη διαμορφούμενη ζήτηση ο Grohe δημιούργησε την προαναφερόμενη σειρά χρωμάτων.

 

Πρόκειται για 10 μεταλλικές αποχρώσεις που αφορούν σε μια σειρά από διαφορετικά μοντέλα. Τα σχέδια των μοντέλων αυτών καλύπτουν μια ευρεία γκάμα σχεδιαστικών προτιμήσεων όπως τετραγωνισμένων σχεδίων όπου κυριαρχούν οι γωνίες και άλλων όπου κυριαρχούν οι καμπύλες. Η ποικιλία των σχεδίων σε συνδυασμό με τις επιλογές σε χρώματα μπορούν να απελευθερώσουν την δημιουργικότητα κάθε σχεδιασμού για το μπάνιο.


Τα πέντε βασικά χρώματα της παλέτας του GROHE SPA colours είναι:

Hard Graphite, ένα σκoύρο γυαλιστερό γκρι που ταιριάζει σε μπάνια αστικού περιβάλλοντος.
Cool Sunrise, μια καθαρή απόχρωση χρυσού που είναι τόσο κλασική όσο και σύγχρονη. Το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα ποικίλει ανάλογα με τα σχέδια και τα χρώματα που θα συνδυαστεί.
Warm Sunset «ζεστό ηλιοβασίλεμα», ένας ζεστός και μοντέρνος χρωματικός τόνος που συνδυάζεται με τη ρομαντική μόδα και όλα τα χρώματα του χαλκού.
Το Supersteel, ένας λαμπερός, καθαρός ασημένιος χρωματικός τόνος που είναι ιδανικός για ένα περιβάλλον με λευκό μάρμαρο ή σκυρόδεμα και το νικέλιο, μια ελαφρώς μαλακότερη, απόχρωση που παραπέμπει σε σχεδόν ασήμι με την πατίνα του χρόνου.

Η συλλογή SPA Colors του GROHE έχει μελετηθεί προσεκτικά, ώστε να ταιριάζει με διαφορετικά στυλ αλλά και τις βασικότερες χρωματικές επιλογές που μπορούν να γίνουν σε ένα χώρο όπως το μπάνιο. Οι επιλογές αυτές μπορούν να χωριστούν στις εξής βασικές κατηγορίες: σε αυτές που στους χώρους κυριαρχούν οι σκοτεινοί, οι ελαφροί/φωτεινοί και οι μεσαίοι τόνοι.
Οι πιο σκούρες αποχρώσεις της σειράς ταιριάζουν εξαιρετικά όταν δημιουργείτε έναν εσωτερικό χώρο με εντυπωσιακές, τολμηρές αντιθέσεις – ας πούμε ασπρόμαυρες – ή για να διακοσμήσετε ένα σκοτεινό, ζεστό μονόχρωμο χώρο, για παράδειγμα, ένα εκπληκτικά κομψό μαύρο μπάνιο.
Στο άλλο άκρο του φάσματος υπάρχει ένας πιο ζωντανός τόνος, ιδανικός για τη δημιουργία ενός πιο μαλακού, αιθέριου αποτελέσματος.
Τέλος, ο GROHE προσφέρει ένα μεσαίο τόνο που βρίσκει το ιδανικό πλαίσιο σε ένα πιο ουδέτερο χρωματικά εσωτερικό χώρο.

Μόλις επιλέξετε την προτιμώμενη απόχρωση σας, θα διαπιστώσετε ότι κάθε στοιχείο, από το ντους μέχρι την κομψή πλάκα της μπαταρίας τοίχου, είναι διαθέσιμο στον ίδιο τόνο.
Η ευελιξία της σειράς SPA Colors εμπλουτίζεται περαιτέρω από μια άλλη παραλλαγή: Τα αξεσουάρ μπάνιου του GROHE έρχονται επίσης σε δύο αντίθετους τύπους φινιρίσματος: μιας γυαλιστερής, φωτεινής επιφάνειας, αφενός, και μιας πιο ματ βουρτσισμένης επιφάνειας, από την άλλη. Η επιλογή μεταξύ των λαμπερών ή πιο «σιωπηλών» ματ φινιρισμάτων ίσως να μην ακούγεται ως ένα τεράστιο πλεονέκτημα, αλλά ο GROHE πιστεύει ακράδαντα ότι αυτά τα τελειώματα σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα μοναδικό, ατομικό χώρο που αντικατοπτρίζει ακόμα περισσότερο την προσωπική σας αισθητική και γούστο.

Η επιλογή συγκεκριμένου φινιρίσματος και χρωμάτων δεν έχει απλά ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ξεχωριστής οπτικής αίσθησης. Οι διαφορετικές επιλογές δημιουργούν διαφορετική αίσθηση σε όλο το χώρο. Γυαλισμένες και γυαλιστερές επιφάνειες μπορεί να δημιουργήσουν ή να υποστηρίξουν στυλ κλασικής πολυτέλειας, ενώ οι ματ επιφάνειες μπορεί να μεταφέρουν μια περισσότερο μαλακή και ζεστή αίσθηση και να υποστηρίξουν ένα vintage στυλ.
Σε κάθε περίπτωση σας περιμένουμε στο νέο showroom του bathroomlus για να δείτε από κοντά ό,τι σας ενδιαφέρει και να επιλέξετε με την βοήθεια των έμπειρων συνεργατών μας την καλύτερη λύση.