Close

WELLIS Swim spa: Ένα ποτάμι στο σπίτι σας

Η σειρά Swim spa της Wellis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό συνδυασμό spa και πισίνας. Με την χρήση τουρμπίνων νερού δημιουργεί ρυθμιζόμενης έντασης ρεύματα επιτρέποντας να κολυμπήσετε στο περιορισμένο χώρο της σαν να είσαστε σε πισίνα. Κάτι σας τους διάδρομους τρεξίματος στα γυμναστήρια που μπορούν να αντικαταστήσουν το τρέξιμο σε ανοικτούς χώρους. Η σειρά διαθέτει 7 μοντέλα από τα οποία σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε τα 3 νεότερα. Τα 2 νέα του 2019 και το πλέον επιτυχημένο του 2018. Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα μοντέλα μπορείτε να πάρετε στο showroom του bathroomplus καθώς και επικοινωνώντας με τους συνεργάτες μας στα τηλέφωνα της εταιρείας.

Γιατί να επιλέξετε ένα swim spa αντί για μια πισίνα;

Ας ξεκινήσουμε με το προφανές: Το μέγεθος του απαιτούμενου χώρου εγκατάστασης. Οι πισίνες χρειάζονται ένα μεγάλο χώρο, και σε κάθε περίπτωση ένα χώρο κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό ενός swim spa. Αν έχετε μια σχετικά μικρή αυλή, το swim spa θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι ένα swim spa μπορεί εύκολα να αξιοποιηθεί ανεξάρτητα από τις εποχιακές αλλαγές. Με άλλα λόγια είναι «παντός καιρού». Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όλο το χρόνο, ειδικά εάν είναι εγκατεστημένο σε εσωτερικούς χώρους.

Από οικονομικής πλευράς το όφελος έναντι μιας πισίνας είναι πολύ μεγάλο. Μπορείτε να απολαύσετε την πολυτέλεια μιας πισίνας κατά τους θερμότερους μήνες αλλά το μέσο κόστος συντήρησής της για αυτούς τους μήνες θα είναι σχεδόν διπλάσιο από το κόστος ενός swim spa για όλο το χρόνο!
Το κάλυμμα ασφαλείας μπορεί επίσης να κάνει μια τεράστια διαφορά στο κόστος. Το swim spa είναι έτοιμο με σκληρό κάλυμμα το οποίο προστατεύει την οικογένειά σας και τα κατοικίδια ζώα από ανεπιθύμητα ατυχήματα και δεν θα έχετε κανένα επιπλέον κόστος.

Λίγα στοιχεία για την Wellis

Από την ίδρυσή τους το 2003, τα προϊόντα WELLIS έχουν παρουσιάσει σταθερά αυξανόμενη δημοτικότητα σε όλη την Ευρώπη καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν έναν υγιέστερο τρόπο ζωής και απαιτούν υψηλής ποιότητας προσωπικό εξοπλισμό ευεξίας στα σπίτια και τους κήπους τους.
Ενδεχομένως να εκπλαγείτε να μάθετε ότι η γνωστή σειρά WELLIS “υδρομασάζ” και Spas παράγονται στην Ουγγαρία, την Ευρώπη. Από τις πρώτες αρχές ως μια απλή επιχείρηση εισαγωγής / εξαγωγής, η WELLIS γρήγορα συνειδητοποίησε την αυξανόμενη καταναλωτική ζήτηση για προϊόντα υψηλής ποιότητας, καθώς και την περιορισμένη διαθεσιμότητα από τους σημερινούς προμηθευτές. Έτσι αποφάσισε να καλύψει αυτό το τμήμα της αγοράς και το έκανε με μεγάλο σεβασμό στην ποιότητα.

Μερικά από τα μοντέλα swim spa

Rio Grande 2019 Turbine

Λόγω του διαχωρισμού των χώρων του Rio Grande, η θερμοκρασία του νερού, ο φωτισμός και ο πλήρης έλεγχος της περιοχής κολύμβησης ή της περιοχής του ζεστού νερού μπορούν να ρυθμιστούν χωριστά.

Η ροή του νερού μπορεί να φθάσει στα 50-160 m³ ανά ώρα, εξομοιώνοντας μια πραγματική ροή ποταμού μέσα στο σπίτι. Σε αντίθεση με το μοντέλο Power, η ταχύτητα ροής μπορεί να ρυθμιστεί σε 6 διαφορετικά βήματα.
Οι διαστάσεις του είναι 6000 × 2350 × 1470 mm και διαθέτει 1 θέση για ένα άτομο ξαπλωτό και 5 θέσεις για καθήμενα άτομα.

Rio Grande 2019 W-Flow


Το νέο μοντέλο swim spa, Rio Grande 2019 W-Flow είναι αποτέλεσμα μιας μακράς διαδικασίας ανάπτυξης. Είναι ο τέλειος συνδυασμός ενός καλά εξοπλισμένου spa και μιας πισίνας που χρησιμοποιείται ως εξοπλισμός γυμναστικής κατάλληλο για μια πλήρη προπόνηση. Το εσωτερικό πλάτος της περιοχής κολύμβησης είναι σχεδόν 2 μέτρα, το μήκος της είναι 314 cm.
Σε ένα παραδοσιακό spa, ο χρήστης πρέπει να ενεργοποιήσει / απενεργοποιήσει τις αντλίες με το χέρι για να βρει τη σωστή ροή νερού που ταιριάζει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το swim spa Rio Grande 2019 είναι εξοπλισμένο με ολοκαίνουριο λογισμικό κολύμβησης. Συνδυάζοντας αυτό το και το νέο σύστημα W-flow, το νέο Rio Grande 2019 γίνεται ένα επαγγελματικό εργαλείο γυμναστικής. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει έξι επίπεδα ταχύτητας από την πιο αργή, πιο άνετη “πλωτή” μέχρι την πιο σκληρή άσκηση. Ομοίως με ένα μοντέρνο διάδρομο, μπορείτε να καθορίσετε προκαθορισμένα τις ταχύτητες κολύμβησης το ένα μετά το άλλο, ώστε να μπορείτε να εισάγετε πιο αργά στάδια μεταξύ του ρυθμού κολύμβησης.


Πλεονεκτήματα του συστήματος W-Flow:
Μπορεί να εκτοξεύση διπλάσια ποσότητα νερού έναντι παραδοσιακών τύπων 180 m3 / h.
Το πλάτος της ροής του νερού είναι μόνο 50-60 cm.
Η διαφορά μεταξύ των κατευθύνσεων της ροής του νερού και της κεντρικής γραμμής του spa είναι 0 °, επομένως το κολύμπι είναι τέλεια ισορροπημένο.
Τα μηχανικά στοιχεία διαχωρίζονται από τον χώρο που υπάρχει νερό, οπότε μπορεί να γίνει οποιαδήποτε μηχανική επισκευή χωρίς να αδειάσει το νερό.
Το swim spa Rio Grande 2019 είναι διαθέσιμο με θάλαμο που καθιστά δυνατή τη εγκατάσταση/στήριξη του spa στο έδαφος χωρίς προετοιμασία συγκεκριμένου σκυροδέματος.

Η σύνδεση της αντλίας θερμότητας στο swim spa είναι σταθερή και εξοπλισμένη με σύστημα In.Grid – κατά συνέπεια, το κόστος θέρμανσης μπορεί να μειωθεί στο ένα τρίτο της ηλεκτρικής θέρμανσης.
Τόσο η περιοχή για το μασάζ όσο και η περιοχή για το κολύμπι μπορούν να ελέγχονται χωριστά με την εφαρμογή in.touch 2.

Το μοντέλο διαθέτει λειτουργία αυτόματης αποστράγγισης – ο μισός χώρος για το κολύμπι μπορεί να αποστραγγιστεί από την αντλία κυκλοφορίας: 10 m3 σε 33 λεπτά.

Οι διαστάσεις του είναι 6000 × 2350 × 1470 mm και διαθέτει 1 θέση για ένα άτομο ξαπλωτό και 5 θέσεις για καθήμενα άτομα.

Danube Turbine swim spa. Ο νικητής του 2018


Αυτό το μοντέλο αναδείχτηκε ως το πλέον δημοφιλές στην κατηγορία του για το 2018. Η ονομασία του «Δούναβης» παραπέμπει ευθέως στο γνωστό ποταμό αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα χαρακτηριστικά του μπορούν να προσφέρουν μια εμπειρία στο χρήστη αντίστοιχη με αυτή της κολύμβησης σε ένα ποτάμι.
Η τουρμπίνα του «Δούναβη» είναι αναβαθμισμένη και είναι ικανή να διοχετεύει 50-160 m³ νερού ανά ώρα, εξομοιώνοντας την πραγματική ροή ενός ποταμού. Και όλα αυτά μέσα στο σπίτι σας. Σε αντίθεση με τις τουρμπίνες που εκτοξεύουν νερό, των προηγούμενων μοντέλων, οι οποίες είχαν υψηλές απαιτήσεις σε ότι αφορά την κατανάλωση ενέργειας, αυτή έχει απαίτηση ισχύος μειωμένη κατά 75%. Αυτό δεν επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη αρνητικά αφού, παρά την μειωμένη ισχύ, παρέχει διπλάσια ροή νερού. Επίσης, η διαφορά του από το μοντέλο Power είναι ότι η ταχύτητα ροής μπορεί να ρυθμιστεί σε 6 διαφορετικά διαβαθμίσεις.
Οι διαστάσεις του είναι 4000 × 2300 × 1500 mm.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ανωτέρω μοντέλα όσο και για τα άλλα διαθέσιμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Με χαρά θα σας ενημερώσουμε για ότι σας ενδιαφέρει και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.