Close

Τμήμα Επαγγελματιών

Μοναδικές υπηρεσίες

Ξεκινήσαμε το ειδικό τμήμα για τους επαγγελματίες το 1992. Τώρα, με το Bathroom+ Pro, αναβαθμίζουμε και εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας, με καινοτόμες υπηρεσίες ενημέρωσης και προβολής, σε πολλαπλά επίπεδα. Η επιτυχία και η στήριξη του έργου σας αποτελεί βάση της φιλοσοφίας μας.

Επιλεγμένα προϊόντα

Η δημιουργία μιας πλήρους συλλογής, προσεκτικά επιλεγμένων προϊόντων και αξιόπιστων εργοστασίων, που ηγούνται τόσο της υψηλής αισθητικής και του design όσο και της τεχνολογίας, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα του Bathroom plus.Μια επίσκεψη θα σας πείσει.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες

Στο Bathroom+ Pro θα βρείτε πάντα δίπλα σας έναν έμπειρο συνεργάτη στην εξυπηρέτηση επαγγελματιών. Θα ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες του κάθε έργου και θα σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε αυτό που σχεδιάζετε με τον πλέον αξιόπιστο, συντομότερο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο.

Θα ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες του κάθε έργου και θα σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε αυτό που σχεδιάζετε

50 χρόνια + εμπειρία

Ο εντυπωσιακός κατάλογος εκατοντάδων μεγάλων έργων μας υπογράφει την εμπειρία και την αξιοπιστία μας.Στη μακροχρόνια πορεία μας έχουμε σχεδιάσει και υποστηρίξει κάθε μεγέθους και είδους έργων σε Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Δημόσια κτήρια, Συγκροτήματα και πολλές άλλες κατηγορίες.

ολοκληρωμένες υπηρεσίες για «επώνυμες» λύσεις

Εμπιστευτείτε μας

service, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για πολλά χρόνια

Στο Bathroom+ Pro γνωρίζουμε την σημασία που έχει για τους επαγγελματίες η εξασφάλιση της επόμενης, μετά την αγορά, ημέρας. Τα υψηλά ποιοτικά στάνταρτ των προϊόντων, επώνυμων «οίκων» με τους οποίους συνεργαζόμαστε, εξασφαλίζουν την ελαχιστοποίηση (αν όχι το μηδενισμό) τεχνικών προβλημάτων και γενικότερα αστοχιών. Πέραν της μακροχρόνιας εγγύησης καλής λειτουργίας, την οποία παρέχουμε για ειδικές σειρές προϊόντων, εξασφαλίζουμε το service, τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα για πολλά χρόνια.
 
Στόχος μας να προσφέρουμε στους επαγγελματίες αξιόπιστες υπηρεσίες συνολικής εξυπηρέτησης των αναγκών ενός έργου, από την φάση του σχεδιασμού και της υλοποίησής του μέχρι και μετά από αυτή.

Είμαστε δίπλα σας

Το Bathroom+ Pro δεν σταματάει εδώ. Έχουμε στόχο να δομήσουμε μία μακροχρόνια, συνεχή και πολύπλευρη επαγγελματική και συνεργατική σχέση. Η μεταφορά μας στις νέες εγκαταστάσεις σηματοδοτεί μία νέα εποχή και φιλοσοφία στη σχέση μας με τους επαγγελματίες.

Ρωτήστε μας

Αξιοποιήστε την πάνω από μισό αιώνα πείρα μας, την βαθιά γνώση της αγοράς και την αξιοπιστία των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών και διεθνών “ονομάτων” με τα οποία επιλέξαμε να συνεργαζόμαστε.

Ζητήστε μας λύσεις

Μπορούμε να σας προτείνουμε όχι μία αλλά πολλές εναλλακτικές, λαμβάνοντας υπόψη μας τις προδιαγραφές, τους περιορισμούς, και τις ιδιαιτερότητες κάθε είδους και μεγέθους έργου.

Βάλτε μας δύσκολα

Η μεγάλη συλλογή προϊόντων και η εμπειρία μας μπορούν να καλύψουν κάθε εξειδικευμένη ανάγκη, καθώς και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές που αφορούν σε διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα (π.χ. αντιβανδαλικά αξεσουάρ, Α.Μ.Ε.Α. κ.λπ.).

Νέες Υπηρεσίες

στηρίζουμε τους επαγγελματίες, προβάλουμε τα έργα τους

 

Δικτύωση

 

Ένημέρωση

 

Προβολή

 

Προώθηση

Το Bathroom+ Pro σχεδιάζει και υλοποιεί σειρά δράσεων, που αποσκοπούν στη δικτύωση, ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμόρφωση αλλά και την προβολή και προώθηση των επαγγελματιών. Σε αυτό το πλαίσιο αξιοποιούμε τόσο κλασικά παραδοσιακά επικοινωνιακά εργαλεία όσο και αυτά που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.
 
Στόχος μας, να δημιουργήσουμε, με την συμμετοχή σας, ένα ψηφιακό χώρο εξειδικευμένης ενημέρωσης για τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αλλά και δικτύωσης, προβολής και προώθησης τόσο για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και άλλους επαγγελματίες όσο και για τα έργα τους. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στις σχετικές σελίδες αυτού του site. Φυσικά, μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε με το τμήμα του Bathroom+ Pro μέσω email ή τηλεφωνικά και ακόμα καλύτερα, να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στις νέες εγκαταστάσεις μας.