Close

Σύστημα ανέπαφου πλυσίματος χεριών

Η Stern δημιούργησε ένα «μαγικό» καθρέπτη που κρύβει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να προσφέρει στο χρήστη νερό και σαπούνι για να πλύνει τα χέρια του και αέρα για να τα στεγνώσει. Το μόνο που μπορεί να δει ο χρήστης είναι οι φωτεινές ενδείξεις για το χειρισμό των ανωτέρω επάνω στον καθρέπτη.

Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό και ενδιαφέρον. Μετά από τις εξελίξεις που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο με το θέμα του Κορονοϊού, το ενδιαφέρον για τεχνολογίες και λύσεις που επιτρέπουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια σε ό,τι σχετίζεται με την πιθανότητα μεταφοράς ιών θα παρουσιάσει σημαντική αύξηση. Έτσι λύσεις, όπως αυτή που επιτρέπει στους χρήστες να πλύνουν και να στεγνώσουν τα χέρια τους χωρίς να χρειαστεί να ακουμπίσουν κάτι, αναμένεται να αποκτήσουν όλο και περισσότερους οπαδούς.
Μια τέτοια ολοκληρωμένη πρόταση είναι ο «μαγικός καθρέπτης» της Stern. Τα πάντα είναι αόρατα πίσω από τον καθρέπτη του μπάνιου.

Η Stern σχεδίασε αυτό το σύστημα για μπάνια για επαγγελματική χρήση. Η πρόταση είναι ιδιαίτερα ελκυστική σε χώρους όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, δημόσια κτήρια, εστιατόρια και γενικότερα χώρους εστίασης, αεροδρόμια κ.λπ.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της αισθητικής και της πρακτικότητας

Εγκαταστημένο, το σύστημα, δίνει ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα σε όλο το χώρο του μπάνιου με κυρίαρχο το στοιχείου του μοντέρνου και σύγχρονου σχεδιασμού.
Πέρα από το αισθητικό στοιχείο, διαθέτει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αφορούν πάνω από όλα στην υγιεινή και εν συνεχεία στην εξοικονόμηση νερού αλλά και σαπουνιού, τον εύκολο καθαρισμό και την λειτουργικότητα τόσο από την πλευρά του χρήστη όσο και του επαγγελματία.

Όλη η εγκατάσταση, όπως και τα δοχεία αποθήκευσης σαπουνιού, βρίσκονται πίσω από τον καθρέπτη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ευκολία χρήσης και προσπέλασης από τους υπεύθυνους για τον καθαρισμό ή την τροφοδότηση του συστήματος. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από το ανασηκώσει κάποιος τον καθρέπτη για να βρει εύκολα το δοχείο αποθήκευσης και διανομής σαπουνιού και να το ξαναγεμίσει.

Το bathroomplus είναι από τις πρώτες εταιρείες (εάν όχι η πρώτη) στο χώρο του μπάνιου που διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για την εξυπηρέτηση επαγγελματιών και μεγάλων έργων. Οι συνεργάτες μας σε αυτό το τμήμα, το Bathroomplus PRO, διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη αρχιτεκτόνων, μηχανικών, διακοσμητών και κάθε άλλου επαγγελματία του χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει ένα πολύ μεγάλο κατάλογο έργων που περιλαμβάνουν τον εξοπλισμό κάθε είδους μπάνιου σε κάθε μορφής επαγγελματικούς χώρους. Δείτε ΕΔΩ μερικά από τα εκατοντάδες έργα στα οποία έχουμε συνεργαστεί.

 

Ποια είναι η Stern Engineering

Η Stern Engineering έχει 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο των εργοστασίων παραγωγής και σχεδιασμού προϊόντων για το μπάνιο. Πρωτοπόρος στο σχεδιασμό προϊόντων μπάνιου που φροντίζουν για την εξοικονόμηση νερού με προηγμένη υπέρυθρη τεχνολογία, έχει θέσει ως προτεραιότητα να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που προστατεύουν τον πιο πολύτιμο πόρο … το νερό.
Η ποικιλία των προϊόντων της περιλαμβάνει ηλεκτρονικές βρύσες τοίχου και οριζόντιου επιπέδου, διανομείς σαπουνιού που λειτουργούν χωρίς αφή, ηλεκτρονικές βαλβίδες εξαέρωσης για ουρητήρια και τουαλέτες, ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου ντους, πάνελ ντους και κεφαλές ντους ανθεκτικές σε βανδαλισμούς.
Η Stern παράγει επίσης μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων, όπως αισθητήρες υπερύθρων, πιεζοηλεκτρικούς διακόπτες και σωληνοειδείς βαλβίδες.