Close

Πινελιές χρώματος στην κουζίνα από τον GROHE

Η σχέση του Grohe με το χρώμα είναι ένα από δυνατά του χαρτιά στο σχεδιασμό των προϊόντων του. Τόσο στο χώρο του μπάνιου όσο και στην κουζίνα το γνωστό για την υψηλή του ποιότητα brand έχει να προτείνει λύσεις που αφορούν κυρίως στις μπαταρίες με χρώματα που είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητα.

Έντονα, φωτεινά, λαμπερά, μοντέρνα χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν με πολλά διαφορετικά στυλ σχεδιασμού του χώρου προσθέτοντας μια έντονη αλλά ταυτόχρονα λεπτού γούστου χρωματική πινελιά.

Η κουζίνα είναι χώρος εργασίας. Πέρα όμως από την χρηστική διάσταση η κουζίνα αποκτά όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια «ζωντάνια» και καλείται να «φιλοξενήσει» περισσότερους ανθρώπους για περισσότερες ώρες. Από πλευράς design τα τελευταία χρόνια η κουζίνα έχει ξεπεράσει το ρόλο του «Βασίλειου της νοικοκυράς» και αντιμετωπίζεται με περισσότερη προσοχή στην καλαισθησία και το σχεδιασμό της. Οι «ανοικτές» κουζίνες είναι μια τάση που είδαμε τα τελευταία χρόνια να κατακτά όλο και περισσότερους φίλους τόσο στα σπίτια όσο και σε κάποια εστιατόρια. Αυτή η επιλογή, όπως κάθε επιλογή, έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Σε κάθε περίπτωση όμως δείχνει την τάση να φέρουμε την κουζίνα σε πρώτο πλάνο στο σχεδιασμό του σπιτιού.

Φυσικά, πάντα παραμένει ισχυρό κριτήριο η λειτουργικότητα, τόσο στο σύνολο του χώρου όσο και σε όλα τα επιμέρους «εργαλεία» που την αφορούν.

Ένα από τα συχνά χρησιμοποιούμενα «εργαλεία» της κουζίνας είναι η βρύση. Ακόμα και στο σπίτι όπου η χρήση της δεν είναι επαγγελματικού επιπέδου η συσκευή αυτή χρησιμοποιείται συχνότερα από οποιαδήποτε άλλη. Λογικό είναι λοιπόν η αντοχή και η λειτουργικότητά της να αποτελούν  βασικότατα κριτήρια επιλογής.

O GROHE είναι κορυφαίος προμηθευτής στον κόσμο, στα είδη κρουνοποιίας που έχει στηρίξει την διεθνή αναγνώριση του εμπορικού του σήματος στη τεχνολογία, τη ποιότητα, την αντοχή στο χρόνο αλλά και το σχεδιασμό.

Μόνο τα τελευταία δέκα χρόνια, η επιτυχία του GROHE επιβεβαιώθηκε από περισσότερα από 240 βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας.

Και ας έλθουμε τώρα στο κομμάτι της αισθητικής και του design. Εδώ ο Grohe έρχεται να προσθέσει στο σχεδιασμό από πλευράς φόρμας και γραμμών το στοιχείο του χρώματος.

Πινελιές Χρώματος στη κουζίνα

Η Grohe Essence professional είναι μια πολύ επιτυχημένη εμπορικά σειρά μπαταριών για την κουζίνα.  Τώρα με την δυνατότητα επιλογής  χρώματος οι μπαταρίες αυτές αποκτούν την δυνατότητα χρήσης ως εργαλείο αισθητικής παρέμβασης στη κουζίνα. Όμως τα έγχρωμα ευέλικτα τμήματα της βρύσης δεν προσθέτουν μόνο αισθητικά στην κουζίνα σας. Η σειρά αυτή διαθέτει επαγγελματικά χαρακτηριστικά στη χρήση της. Από το περιστρεφόμενο κατά 360 °βραχίονα ελατηρίου έως το εύκολο μαγνητικό σύστημα Easy Dock M για τη μεταλλική κεφαλή διπλού ψεκασμού, κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευκολία χρήσης. Με την τεχνολογία GrohFlexx, ο σωλήνας από ειδικό υλικό είναι εύκολος στην καθαριότητα.

11 χρώματα για την κουζίνα

Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις … 11 φωτεινές επιλογές χρώματος επιτρέπουν στην βρύση σας να εναρμονιστεί με οποιαδήποτε κουζίνα.

Η σειρά έγχρωμων επιλογών περιλαμβάνει έντονα, ζωντανά αλλά και ζεστά χρώματα όπως το κίτρινο, το κόκκινο, το πορτοκαλί, το ροζ, το μπλε, το πράσινο το καφέ και το μωβ. Φυσικά από την παλέτα των χρωματικών επιλογών δεν θα μπορούσαν να λείπουν ουδέτερα χρώματα (αν και στην πραγματικότητα αυτά δεν θεωρούνται χρώματα) όπως το άσπρο, το μαύρο και το γκρι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόδοση των χρωμάτων στις φωτογραφίες δεν αποδίδουν με ακρίβεια την πραγματικότητα. Φυσικά, όσοι θελήσετε να επισκεφτείτε το νέο μας Showroom, μπορείτε να έχετε μια άμεση εικόνα από κοντά.

Η χρωματική ποικιλία καλύπτει όλη την βασική γκάμα επιλογών και οι έμπειροι συνεργάτες του Bathroomplus είναι πάντα στην διάθεσή σας για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις χρειαστείτε για να βρείτε την ιδανική για εσάς λύση στην κουζίνα ή στο μπάνιο σας. Απλά ρωτήστε μας.

Δείτε ΕΔΩ πως θα έλθετε στο Showroom του Bathroomplus