Ειδικές Υπηρεσίες

Εξειδικευμένο τμήμα

με έμφαση στη στήριξη κάθε έργου και κάθε επαγγελματία

BathroomPlus Pro
Δημιουργήσαμε το πρώτο ειδικό τμήμα για τους επαγγελματίες από το 1992. Τώρα, με την δημιουργία του Bathroom+ Pro, αναβαθμίζουμε και εμπλουτίζουμε σε πολλά επίπεδα τις υπηρεσίες μας προς τους επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, κατασκευαστικές και σχεδιαστές.
Στο Bathroom+ Pro σας θεωρούμε συνεργάτες και όχι απλά πελάτες. Η απόλυτη επιτυχία, σε κάθε επίπεδο και λεπτομέρεια του κάθε έργου σας, είναι και δική μας επιτυχία και αυτό αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας μας.
 
Στο Bathroom+ Pro θα βρείτε πάντα έναν έμπειρο συνεργάτη, για να ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες του κάθε έργου και να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε αυτό που σχεδιάζετε ή ονειρεύεστε με τον καλύτερο, συντομότερο, πιο αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο.
 
Οι ειδικές υπηρεσίες προς τους επαγγελματίες στηρίζονται στη μακροχρόνια πορεία μας. Έχουμε σχεδιάσει και υποστηρίξει χιλιάδες έργα κάθε μεγέθους και είδους σε Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία, Δημόσια κτήρια, Συγκροτήματα, Ανακαινίσεις μπάνιου και κουζίνας, Spa, διακοσμήσεις μπάνιου και πολλών ακόμα μορφών και κατηγοριών έργων.
Προσωπική επαφή

ο δικός σας άνθρωπος

Μία από τις βασικές «θέσεις» μας στο Bathroom+ Pro είναι να μην υπάρχει ένας άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Αντίθετα, φροντίζουμε να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος για κάθε δουλειά και να βρίσκεται στη σωστή θέση. Έτσι, κάθε φορά που έρχεστε σε επαφή μαζί μας, την επικοινωνίας σας χειρίζεται ο «δικός σας άνθρωπος», αυτός που σας γνωρίζει και τον γνωρίζετε.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestCheck Our Feed