Close

GROHE Sensia Arena: Η λεκάνη τουαλέτας που επικοινωνεί με το κινητό σας

Η είσοδος της τεχνολογίας στο μπάνιο δεν είναι κάτι το καινούργιο. Μάλιστα πρόσφατα σε μεγάλη έκθεση τεχνολογίας στις ΗΠΑ οι προτάσεις που αφορούσαν στο μπάνιο προσέλκυσαν το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και των δημοσιογράφων. Έχοντας γνωρίσει και παρουσιάσει πριν κάποια χρόνια την Sensia Arena της Grohe έχουμε εξοικειωθεί ήδη με την ιδέα της λεκάνης τουαλέτας με πολλές δυνατότητες.

Η ψηφιακή επικοινωνία της λεκάνης τουαλέτας με το κινητό – όσο και αν αυτό φαντάζει ιδιαίτερα «προχωρημένο»- δεν ανοικεί στην σφαίρα της μελλοντολογικής φαντασίας. H Grohe έχει αναπτύξει μια ειδική εφαρμογή για κινητές συσκευές της Apple με σκοπό τον έλεγχο της Sensia Arena.
Πριν προχωρήσουμε στην παρουσίαση των δυνατοτήτων αυτής της εφαρμογής ας ρίξουμε μια ματιά στα γενικότερα χαρακτηριστικά της Sensia Arena.

Γενικά χαρακτηριστικά της Sensia Arena

Οι καινοτόμες λεκάνες τουαλέτας Sensia Arena έχουν ενσωματώσει στις λειτουργίες τους συνήθειες του μπάνιου που ήταν περισσότερο διαδεδομένες στην Ανατολή. Αναφερόμαστε στην χρήση του μπιντέ στο μπάνιο. Η Sensia Arena διαθέτει το ενσωματωμένο σύστημα λειτουργίας μπιντέ του Οίκου GROHE.

Η εντυπωσιακή τεχνολογία που ενσωματώνει σε πολλά επίπεδα την καθιστούν ένα σημείο αναφοράς άνεσης και πολυτέλειας στο μπάνιο καθιστώντας την ένα χαρακτηριστικό των πολυτελών κατοικιών και μπάνιων ξενοδοχείων υψηλών κατηγοριών.
Αυτό που κάνει τη Sensia Arena μια τόσο πολύτιμη προσθήκη σε οποιοδήποτε μπάνιο είναι ο συνδυασμός των προηγμένων τεχνολογιών που ενσωματώνει. Αυτή η λεκάνη τουαλέτας παρέχει μια εμπειρία καθαρισμού χωρίς να σε αγγίζει. Χρησιμοποιεί μόνο νερό και ζεστό αέρα – μια εντελώς φυσική διαδικασία χωρίς χαρτί ή χημικές ουσίες.

Όλες οι σχετικές ρυθμίσεις, όπως η θέση του βραχίονα ντους, η προτιμώμενη θερμοκρασία του νερού και το στυλ ψεκασμού μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά. Επιπλέον, η Sensia Arena είναι αυτοκαθαριζόμενη. Η τεχνολογία GROHE AquaCeramic χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια αντικολλητική επιφάνεια, ενώ το GROHE HyperClean φινίρισμα αποτρέπει κατά 99% την ανάπτυξη βακτηρίων. Η λειτουργία έκπλυσης Triple Vortex® σημαίνει ότι το νερό απελευθερώνεται από τρεις εξόδους ταυτόχρονα, δημιουργώντας έτσι ένα ισχυρό στροβιλισμό του νερού για να καθαρίσει σε βάθος το σύνολο της εσωτερικής επιφάνειας.


Η εφαρμογή GROHE SENSIA ARENA

Η εφαρμογή GROHE SENSIA ARENA® μετατρέπει την κινητή σας συσκευή σε χειριστήριο ελέγχου για την τουαλέτα ντους SENSIA ARENA®.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες της τουαλέτας – για παράδειγμα τις λειτουργίες ψεκασμού, το ξέπλυμα και τον στεγνωτήρα με ζεστό αέρα.

Η εφαρμογή μπορεί να ελέγχει κάθε ρύθμιση των λειτουργιών ψεκασμού. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία, τη δύναμη και τη θέση ψεκασμού, καθώς και διάφορες λειτουργίες ψεκασμού όπως μασάζ ή ταλαντούμενο σπρέι. Μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει τη λειτουργία απορρόφησης οσμών.

Στόχος της εφαρμογής είναι να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες, και να απομνημονεύσει τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε την προτιμώμενη ρύθμιση ψεκασμού σε τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες προφίλ χρήστη.

Για την πρώτη χρήση της τουαλέτας ντους SENSIA ARENA® πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μαζί με το τηλεχειριστήριο ώστε να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις. Μόλις αυτές γίνουν, είναι εύκολο να συνδεθείτε στην τουαλέτα ντους χωρίς το τηλεχειριστήριο από την επόμενη φορά. Η τουαλέτα ντους μπορεί να συνδεθεί μόνο σε ένα έξυπνο τηλέφωνο την ίδια στιγμή – η σύνδεση ξεκινά όταν ανοίγει το κάθισμα τουαλέτας ντους, για να αποφευχθεί η λανθασμένη λειτουργία.

Βραβεία και διακρίσεις

Η Sensia Arena της Grohe έχει κερδίσει μια σειρά από διακρίσεις και διεθνή βραβεία σε διαγωνισμούς σχεδιασμού, τεχνολογίας κ.α. Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά.

Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από τους εξειδικευμένους συνεργάτες στο νέο showroom του Bathroomplus. Δείτε εδώ πως μπορείτε να έλθετε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Επίσης δείτε ΕΔΩ το σχετικό video παρουσίασης της GROHE SENSIA ARENA.