Close

Grohe Minta Touch: Η βρύση που ανοίγει με ένα απλό άγγιγμα

Όταν πριν μερικά χρόνια, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, η μπαταρία κουζίνας Grohe Minta Touch τράβηξε το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και των ειδικών του χώρου με την πρωτότυπη λειτουργικότητά της. Άνοιγε και έκλεινε με ένα απλό άγγιγμα. Η σχεδόν μαγική και εντυπωσιακή αυτή ιδιότητά της δημιούργησε ένα δικαιολογημένο ζωηρό ενδιαφέρον.

Αρχικά ήταν το «μαγικό» στοιχείο της λειτουργίας της. Η Minta Touch μπορεί να λειτουργήσει με δύο διαφορετικούς τρόπους. Συμβατικά, όπως δηλαδή όλες οι γνωστές βρύσες αλλά και απλά αγγίζοντας το ρουξούνι ή το σώμα μπαταρίας. Αυτός ο εξαιρετικά υγιεινός, εξαιρετικά αξιόπιστος και εντυπωσιακός ως προς την εξοικονόμηση νερού τρόπος λειτουργίας, γίνεται εφικτός χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία EasyTouch. Το τελικό αποτέλεσμα: μία υβριδική μπαταρία που προσφέρει καθημερινά ένα νέο επίπεδο άνεσης και υγιεινής στη κουζίνα.

Ασφάλεια χρήσης στην μπαταρία κουζίνας

Πέρα από τα αυτονόητα πλεονεκτήματα υγιεινής και καθαριότητας που συνεπάγεται η χρήση της με ένα ελαφρύ άγγιγμα με το πίσω μέρος του χεριού σας, τον καρπό ή τον βραχίονα – κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν τα χέρια σας είναι βρώμικα από λάδια ή οτιδήποτε άλλο – η συνεισφορά της τεχνολογίας σε θέματα ασφάλειας δεν είναι καθόλου αμελητέα. Η Minta Touch είναι απολύτως ασφαλής και για τα παιδιά , καθώς η τεχνολογία EasyTouch αποκλείει τον κίνδυνο εγκαύματος, δεδομένου ότι απελευθερώνει μόνο το κρύο νερό. Οι χρήστες που δεν μπορούν να κάνουν χωρίς ζεστό νερό μπορούν να προσθέσουν την αναβάθμιση Grohtherm Micro η οποία διαθέτει λειτουργία προρύθμισης της θερμοκρασίας, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει 100 τοις εκατό προστασία από τα εγκαύματα.

 

[youtube id=”UdCiEQ9KyJ0″ width=”600″ height=”350″]

 

Η προηγμένη λειτουργικότητα της GROHE Minta Touch συμπληρώνεται από την αισθητική της. Η διαδικασία επιχρωμίωσης GROHE StarLight® εξασφαλίζει ότι θα παραμείνει λαμπερή για πολλά χρόνια στο μέλλον. Επιπλέον, τα υψηλά ρουξούνια είναι βοηθητικά για το γέμισμα υψηλών δοχείων και βάζων.

Λίγα λόγια για τον Οίκο Grohe

O GROHE είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής στον κόσμο στα είδη κρουνοποιίας. O GROHE βασίζεται σε τέσσερις αξίες του εμπορικού του σήματος που είναι η ποιότητα, η τεχνολογία, ο σχεδιασμός και η ευθύνη να προσφέρει στον χρήστη μια εξαιρετική εμπειρία σε ότι έχει σχέση με την χρήση του νερού.
O GROHE έχει εργατικό δυναμικό περίπου 6.000 άτομα, μεταξύ των οποίων 2.400 περίπου στη Γερμανία. Επίσης έχει τρία εργοστάσια παραγωγής στη Γερμανία καθώς και σε άλλες χώρες. Περίπου το 85 τοις εκατό των πωλήσεων επιτυγχάνεται εκτός της Γερμανίας.
Ο GROHE εξαγοράστηκε τον Ιανουάριο του 2014 από το LIXIL Group και την Development Bank της Ιαπωνίας. Ο Όμιλος LIXIL είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα δομικά υλικά και στην βιομηχανία εξοπλισμού κατοικιών. Από τον Απρίλιο του 2015,ο GROHE είναι μέρος του παγκόσμιου ηγέτη της αγοράς LIXIL Water Technology γεγονός που μετατρέπει την παγκόσμια επιχειρηματική δραστηριότητα της LIXIL στο χώρο των ειδών υγιεινής σε μια ενιαία επιχειρηματική μονάδα με τον Grohe, παραμένοντας όμως ταυτόχρονα ένα ανεξάρτητο εμπορικό σήμα.
Στο νέο showroom του Bathroomplus μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα μπαταριών κουζίνας του Grohe – και όχι μόνο- αλλά και να πάρετε όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις και πληροφορίες για αυτά από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.