Close

Grohe Essence Ceramic: Η γοητεία του στυλ στο μπάνιο

Με τις σειρές κεραμικών για το μπάνιο ο Grohe έχει επεκταθεί «δυνατά» και στο χώρο λευκών ειδών προσφέροντας υψηλής ποιότητας συνολικές λύσεις. Περισσότερο γνωστός, σε παγκόσμιο επίπεδο, από τις διάσημες για την γερμανική τεχνολογία τους και την αντοχή στο χρόνο, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας αντιμετωπίζει με την ίδια εμμονή την ποιότητα στα είδη υγιεινής.

Είδη υγιεινής GROHE: Τεχνολογία και αισθητική

Στόχος του Grohe να προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό τεχνολογίας και αισθητικής για το μπάνιο. Τα είδη υγιεινής δημιουργήθηκαν για να καλύψουν ποικίλες επιλογές προτεινόμενων συνδυασμών που ταιριάζουν με τις μπαταρίες Grohe, τα ντους και τα καζανάκια και αλληλοσυμπληρώνονται τόσο στο επίπεδο του σχεδιασμού και της αισθητικής όσο και στον τομέα της τεχνολογίας.
Σε αυτό το πλαίσιο ο Grohe έχει σχεδιάσει 4 σειρές με διαφορετικό στυλ η κάθε μία.

Τα ονόματα των σειρών / συλλογών είναι: Cube Ceramic, Essence, Euro Ceramic, Bau Ceramic. Θα παρουσιάσουμε εκτενέστερα την συλλογή Essence.

Essence Ceramic


Καθαρότητα. Λεπτότητα. Ανάλαφρο άγγιγμα. Ομορφιά στην πιο αγνή της μορφή.
Αυτές οι λέξεις «κλειδιά» αποδίδουν, ίσως, τα αισθητικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης συλλογής Essence Ceramic.

Η σειρά περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα μπάνιο – από νιπτήρες και λεκάνες μέχρι μπανιέρες ελεύθερης στήριξης. Αυτή η σειρά ειδών υγιεινής μπορεί να εξυπηρετήσει διαφορετικά γούστα. Το λεπτό προφίλ και η φυσική γραμμή της Essence Ceramic μπορούν να αξιοποιηθούν σχεδιαστικά για τη δημιουργία ενός χαλαρωτικού συνδυασμού που αφήνει χώρο στο μπάνιο.
Το αφαιρετικό της στυλ της Essence Ceramic έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να κτίσετε ένα καθαρό, κομψό μοντέρνο μπάνιο.

Η συλλογή περιλαμβάνει τριών διαστάσεων νιπτήρες επίπλων καθώς και την επιλογή επιτοίχιας τοποθέτησής τους. Επίσης, περιλαμβάνει, λεκάνες και μπιντέ σε επιδαπέδιες και επιτοίχιες επιλογές. Όλα διαθέτουν τις ίδιες λεπτές γραμμές με τις μπανιέρες Essence. Η σειρά αυτή μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά με τις μπαταρίες και τα αξεσουάρ GROHE Atrio, Plus, Essence και Lineare.

Κομψός, λεπτός σχεδιασμός

Η συλλογή GROHE Essence Ceramic διαθέτει έξυπνες και κομψές λειτουργίες που χαρακτηρίζουν το στυλ του σχεδιασμού της συλλογής μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια. Το λεπτό «σώμα» των νιπτήρων (17 mm) δίνει μια αιθέρια εμφάνιση και αίσθηση. Η υπερχείλιση του νιπτήρα έχει έξυπνα τοποθετηθεί στην απέναντι πλευρά της βρύσης, δημιουργώντας μια αρμονική εμφάνιση.

Ευκολία και χρησιμότητα ως πρότυπα

Κάθε προϊόν της συλλογής GROHE Essence έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την χρηστικότητα και την διευκόλυνση των καθημερινών εργασιών στο μπάνιο. Η υγιεινή και εύκολη συντήρηση αποτελούν αξιοσημείωτο «επίτευγμα». Χάρη στην τεχνολογία Rimless της λεκάνης, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στα μικρόβια να εγκατασταθούν σε «δύσκολα σημεία» εξασφαλίζοντας εύκολη, γρήγορη και ασφαλή καθαριότητα.

Μπανιέρες ESSENCE – κόσμημα στο μπάνιο

Οι μπανιέρες αυτής της κομψής συλλογής μπορούν να αποτελέσουν την καρδία του μπάνιου σας. Με ανάλαφρες, καθαρές γραμμές, κάθε μπανιέρα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει αρμονικά με το υπόλοιπο της συλλογής. Από τις κανονικές μπανιέρες μέχρι τις εντυπωσιακές ελεύθερης τοποθέτησης μπανιέρες μπορούν να αξιοποιηθούν από τον σχεδιαστή ή τον αρχιτέκτονα ως κεντρικό κομμάτι του μπάνιου σας. Μπορούν να υποστηρίξουν τόσο κλασικότερα όσο και μοντέρνα στυλ μπάνιου.

 

Τεχνολογίες GROHE

Μια σειρά από τεχνολογίες έχουν εφαρμογή στην συγκεκριμένη σειρά. Αυτές είναι:
PUREGUARD: Παραμένει κάτασπρο – Δεν επιτρέπει να σταθούν βακτηρίδια και ακαθαρσίες
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RIMLESS: Δεν επιτρέπει την εμφάνιση βακτηριδίων
ΚΑΘΙΣΜΑ SOFT CLOSE: Απαλό και αθόρυβο κλείσιμο του καπακιού της λεκάνης
ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ: Εύκολη αφαίρεση του καθίσματος της τουαλέτας για εύκολο καθαρισμό

Σχετικά με τον Grohe

O GROHE είναι ο κορυφαίος προμηθευτής στον κόσμο, στα είδη κρουνοποιίας και απασχολεί συνολικά πάνω από 6.000 εργαζομένους, εκ των οποίων οι 2.400 στη Γερμανία. Ο GROHE είναι μέλος της LIXIL Group Corporation από το 2014. Για πολλές δεκαετίες στηρίζεται στις αξίες του εμπορικού του σήματος που είναι η τεχνολογία, η ποιότητα, ο σχεδιασμός και η ευαισθησία για το περιβάλλον. Μόνο τα τελευταία δέκα χρόνια, ο GROHE έχει κερδίσει πάνω από 300 βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας καθώς και πολλές κορυφαίες κατατάξεις ως μια από τις “πιο βιώσιμες μεγάλες εταιρείες της Γερμανίας” επιβεβαιώνοντας την επιτυχία του. Ο GROHE ήταν ο πρώτος στον κλάδο του που κέρδισε το βραβείο CSR της Γερμανικής κυβέρνησης και παρουσιάστηκε από το περιοδικό Fortune® στην κορυφαία κατάταξη των Top 50 στην κατηγορία “Changing the World”.