Close

Εύκολη ανακαίνιση της εικόνας του μπάνιου

Οι κατά καιρούς  αλλαγές στους χώρους του σπιτιού δεν σχεδιάζονται μόνο για λόγους πρακτικούς. Η αντικατάσταση παλαιών και μη λειτουργικών πλέον τμημάτων του μπάνιου, όπως κάποιες μπαταρίες, είναι αλήθεια ότι συχνά μας ξυπνούν τη διάθεση μίας γενικότερης ανακαίνισης. Με βάση τα αποτελέσματα σχετικών ερευνών, το μπάνιο αποτελεί μία από της πλέον μακροχρόνιες «επενδύσεις» στο σπίτι, αφού- κατά μέσο όρο- θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να ανακαινιστεί. Ένας από τους βασικότερους λόγους, που δεν αποφασίζουμε συχνά την ανακαίνιση του μπάνιου, είναι το υψηλό σχετικά κόστος, καθώς και η αναστάτωση που πιστεύουμε ότι θα φέρει η διαδικασία της ανακαίνισης στη λειτουργία του σπιτιού. Ωστόσο, η ανάγκη για ανανέωση και νέες εικόνες παραμένει ισχυρή και ανεκπλήρωτη. Τι μπορεί να κάνει κανείς για αυτό;

Μία εύκολη και οικονομική λύση για να φρεσκάρετε την εικόνα του μπάνιου σας είναι να αλλάξετε  μικρά ή μεγαλύτερα στοιχεία, τα οποία καθορίζουν την εντύπωση που δημιουργεί ο χώρος στο επισκέπτη. Τα αξεσουάρ μπάνιου ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Η πρότασή μας δεν αφορά μόνο στα γνωστά μικρά αντικείμενα χαρακτηριστικού σχεδιασμού, που έρχονται να προσδώσουν πινελιές στυλ στο μπάνιο, όπως μία ευρύτατη συλλογή από ποικίλα αξεσουάρ, στην οποία περιλαμβάνονται θήκες για υγρό και κανονικό σαπούνι, θήκες για χαρτί υγείας, θήκες για κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα, κρεμάστρες για πετσέτες και πολλά ακόμα, αλλά και μεγαλύτερων αντικειμένων όπως είναι οι καθρέπτες μπάνιου.

Ένας καθρέπτης μπάνιου, ένα έπιπλο μπάνιου ή ένα καλαίσθητο θερμαντικό σώμα (από αυτά που απλά τα βάζεις στην πρίζα και δουλεύουν και όχι αυτά που χρειάζονται εγκατάσταση) μπορούν να αλλάξουν την αίσθηση ενός μπάνιου με την πρωτοτυπία στο σχεδιασμό τους, το χρώμα τους, την υφή του υλικού τους ή/και τη λειτουργικότητα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από αυτά αποτελούν αριστουργήματα σχεδιασμού. Στην συλλογή του Bathroomplus διαθέτουμε σειρές αξεσουάρ μπάνιου οι οποίες είναι επώνυμες, υπογεγραμμένες από μεγάλα και γνωστά ευρωπαϊκά εργοστάσια ή/και από διάσημους σχεδιαστές. Τα μικρά αυτά αισθητικά και λειτουργικά εργαλεία  μπορούν εύκολα, σχετικά οικονομικά και γρήγορα, να προσθέσουν μία νέα νότα στο μπάνιο σας.

Σημαντική συνεισφορά στην εύκολη ανακαίνιση του μπάνιου σας μπορούν να παίξουν τα φυτά εσωτερικού χώρου που μπορείτε να προσθέσετε. Σε αυτή την περίπτωση συμβουλευτείτε έναν άνθρωπο που να γνωρίζει από φυτά. Περιγράψτε του τις συνθήκες στις οποίες θα κληθεί να επιβιώσει το φυτό, όπως το εάν υπάρχει επαρκές φυσικό φως και απευθείας έκθεση στο ήλιο κ.ά.. Οι πιθανές λύσεις περιλαμβάνουν μία ευρύτατη γκάμα. Από το να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ζούγκλα μέχρι  ένα απλό λουλούδι σε ένα μικρό όμορφο βαζάκι, το οποίο -παρά το μέγεθός του- μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Άλλο στοιχείο, το οποίο δεν πρέπει να αφήσετε αναξιοποίητο κατά το σχεδιασμό του «καινούργιου» σας  μπάνιου, είναι οι πετσέτες.

Πετσέτες και φυτά δεν θα μπορέσετε να βρείτε στο bathroomplus. Για όλα τα άλλα, όμως, στη συλλογή του bathroomplus μπορείτε να βρείτε μία ποικιλία λύσεων για το μπάνιο.

Έμπειροι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει. Σας περιμένουμε στο showroom του bathroomplus. (Δείτε εδώ το χάρτη και άλλες σχετικές πληροφορίες).

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στη σχετική σελίδα του site μας με τα αξεσουάρ μπάνιου για να πάρετε ιδέες.