Close

Αισθητική και τεχνολογία στο μπάνιο από την Bette

Η Bette είναι γνωστή στο χώρο του μπάνιου για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει από κράμα χάλυβα-τιτανίου και σμάλτο με καθαρά φυσικά υλικά. Η ιστορία της ξεκινάει από το 1952 και μέχρι σήμερα συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα των ίδιων υλικών, επιτυγχάνοντας αξιοσημείωτα αποτελέσματα.
Οι καινοτομίες της Bette έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά μπάνιου, αξιοποιώντας τις δυνατότητας του υλικού που εξειδικεύεται. Η Bette κατασκεύασε την πρώτη ελεύθερης τοποθέτησης μπανιέρα χωρίς ραφή.

Από σχεδιαστικής πλευράς, η Bette, αξιοποιεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των υλικών της, κατασκευάζει ιδιαίτερα λεπτές φόρμες και σχέδια με λεπτά τοιχώματα που διατηρούν το στοιχείο της ανθεκτικότητας στο χρόνο και την χρήση. Αυτό είναι εφικτό χάρη στις μοναδικές τεχνικές χύτευσης του χάλυβα. Αυτές οι ειδικές διαδικασίες που έχει αναπτύξει η Bette, μέσα από μια μακροχρόνια πορεία συνεχούς έρευνας, της επιτρέπει να επιτυγχάνει τον μεγαλύτερο βαθμό ακρίβειας και ένα ιδιαίτερα μικρό, ομοιόμορφο πάχος χάλυβα.
Η βασική μορφή διαμορφώνεται έπειτα με περικοπή σύμφωνα με τις διαστάσεις και το φινίρισμα των εξωτερικών άκρων.

Στην συλλογή του bathroomplus μπορείτε να δείτε επιλεγμένα δείγματα αλλά και να διαλέξετε, με την βοήθεια των εξειδικευμένων και έμπειρων συνεργατών μας, αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Η σειρά BetteArt

Η σειρά BetteArt, του γερμανικού εργοστασίου Bette, δημιουργήθηκε από την διάθεση των σχεδιαστών να σχεδιάσουν αντικείμενα υψηλής αισθητικής για το μπάνιο. Οι μπανιέρες και οι νιπτήρες, που περιλαμβάνει η συλλογή, έχουν σχεδιαστεί σε λεπτεπίλεπτες φόρμες, αξιοποιώντας την τεχνολογία της Bette. Το τελικό αποτέλεσμα τραβάει την προσοχή.
Απλά, καλλίγραμμα, συμμετρικά σχέδια με απαλές γραμμές, τα οποία μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε μπάνια διαφορετικού στυλ. Οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων έχουν στην διάθεσή τους μια σειρά από καλαίσθητα αντικείμενα για το μπάνιο, τα οποία συνδυάζουν με ιδανικό τρόπο το διαχρονικό σχεδιασμό και την λειτουργικότητα.

Η σειρά BetteArt περιλαμβάνει μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης, κλασικές μπανιέρες που ακουμπάνε στο τοίχο, γωνιακές μπανιέρες. Στον ίδιο σχεδιασμό, η σειρά περιλαμβάνει νιπτήρες που μπορούν να συμπληρώσουν αρμονικά τα βασικά στοιχεία του μπάνιου, μπανιέρα-νιπτήρας, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.


«Τα προϊόντα μας αποτελούν μέρος της αρχιτεκτονικής: ένα προσεκτικά σχεδιασμένο περιβάλλον που επιτρέπει στους ανθρώπους να βιώσουν τον εαυτό τους με εντελώς νέους τρόπους» σημειώνει ο Thilo C. Pahl, Διευθύνων σύμβουλος της Bette.

Λίγα λόγια για την Bette

Η Bette είναι μια γερμανική οικογενειακή επιχείρηση. Παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα μπάνιου από κράμα χάλυβα-τιτανίου και σμάλτο με καθαρά φυσικά υλικά από το 1952.
Η Bette επέλεξε να επικεντρωθεί στο γυαλί/σμάλτο και το ατσάλι πριν από 60 χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα, αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας τις σχετικές τεχνικές και τεχνολογίες. Όλα τα προϊόντα της είναι 100% ανακυκλώσιμα και παράγονται αποκλειστικά στην Γερμανία, στην πόλη που είναι η έδρα της, στο Delbrück, παρέχοντας στην τοπική κοινότητα περίπου 370 θέσεις εργασίας.
Όλα τα προϊόντα μπάνιου Bette είναι φιλικά στο δέρμα και κατασκευάζονται εντελώς χωρίς χημικά ή διαλύτες. Στο πλαίσιο της «πράσινης» πολιτικής της έχει επενδύσει σε συστήματα παραγωγής ενέργειας (η επεξεργασία χάλυβα είναι μια ενεργοβόρα διαδικασία) και παράγει τα δύο τρίτα της ενέργειας που καταναλώνει στη διαδικασία κατασκευής από τις δικές της πηγές.